Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üretral darlık için İstanbul'da önerebileceğiniz doktor var mı?

varvar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaslar,
2-3 yildir arttan sikayetlerim sonucu gectigimiz hafta ilacli radyoloji sonrasi uretral darlik teshisi koyuldu ve maalesef oldukca zahmetli bir hastalik. Ben Dubai'de yasiyorum buradaki doktor internal uretromi denilen yontemi onerdi ama ben tedavimi Turkiye'de olmak istiyorum.

Turkiye'de mumkunse Istanbul'da bu konudaki en iyi doktor kimdir ? (Maddiyat onemli degil)

Tesekkurler

varvar

Prof. Dr. Bülent Önal ve Üroloji Prof. Dr. Bülent Çetinel'i önerebilirim.

Ama hemen ameliyat düşünmemelisiniz. Öncesinde dilatasyon uygulaması ile darlığı gidermeye çalıştınız mı?

OturanBoğa

Merhaba,

Cevap icin tesekkurler. En kisa surede arastirip gitmeye calisacagim.

Herhangi bir islem henuz yapilmadi. Dubai'deki doktor direkt kapali ameliyat denilen sistoskopi ile yapilan yontemi yapmak istedi ama ozel hastane oldugu ve kar odakli calistiklari icin guvenmedim simdilik erteledim yapilacaksada en azindan Turkiye'de alaninda ismi olan birine yaptirmayi istiyorum. Yasimda 27 maalesef hayatimi ozellikle son 1 ayda cok negatif etkilemeye basladi. Donemsel olarak artip azaliyor ama bu aralar idrar bosaltamadigim icin mesanede basinc ve agri yapmaya basladi.

[FONT=Georgia]Prof. Dr. Bülent Önal bu doktor fötö den tutuklanmadımı abi ?

[/FONT]

Üst Alt