Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üretral darlık ve böbreklerin sürekli taş üretmesi hastalığından hangi oranda rapor?

koray-

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi bayramlar. arkadaslar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

3 yıldır uretra darligindan tedavi görüyorum ve 2 senedir de TAK kullaniyorum. hastaligimin tam adı sık tekrarlayan ve yeterli kür saglanamayan komplike üretra darlığı TAK raporumdada tam olarak bu yaziyor.
uretra darliginda 4 defa kapalı ameliyat oldum surekli yeniledi hastalık. doktorum tak raporu yazdi ve kullanmaya basladim Allah'a şükür 2 senedir sorun yok.
diger hastaligimda böbreklerim sürekli taş yapıyor. 4 defa kapali 1 defa açık ameliyat oldum ve buna bağlı olarak taşın verdiği zarar sebebiyle sol böbreğim yüzde 30 çalışıyor.

sizlere sorum engelli raporu almak için hastahaneye basvursam bu iki hastalık icin ortalama yuzde kaç rapor alırım.

Pazartesi engelli raporu almak icin doktorlari gezdim heyette benim doktorum yoktu baska doktor vardi.üretra darlığı raporum oldugu halde ameliyat edip benim görmem gerek dedi anestezi için tahlilleri yaptirmami soyledi ancak hastaligimi ispatlamak icin ameliyat olamam durduk yerede o ağrıyı cekemem.bu süreçten sonra benim ne yapmam gerek bilgisi olan varsa beni yönlendirebilirmi.

Koray, kendi doktorunla gidip konuş ve kuruldaki o işgüzar doktorla konuşmasını rica et. O da olmazsa başhekime çıkıp durumu anlat ve yardım iste.

Teşekkürler yardiminiz için Bülent abi.adamin sırf derdi ameliyat edip para almak baska bişey degil seni konusturmuyor bile.bende günde 2 defa tak yapmanin heveslisi değilim ama günde 2 defa tak yapiyorum anlatıyorum anlamak istemiyor.

Anlatmaya çalışma Koray! Dediğim gibi lisanı münasiple kendi doktoruna anlat ve yardım iste. Ya kendisi konuşsun o işgüzar ürologla ya da heyete onun olduğu gin girmenin planlamasını yap. Ya da dediğim gibi başhekime çıkıp eziyet çektiren doktora karşı yardım iste...

Bülent abi eger ki benim doktorum onay verirse yuzde kaç rapor alma olasılığım var.

Yüzde 10gibi bir rapor alırsın böbrektaşı 2kere ameliyat oldum prostatta oldu yüzde10 verdiler sadece

Sık tekrarlayan ve yeterli kür saglanamayan komplike üretra darlıktan % 40 vermeleri gerekmiyormu tabloda öyle görünüyor sol böbrek % 30 çalışıyor ve sürekli böbrek taş yapıyor bilen varsa söylesin lütfen

bhp+Ben sadece tekrarlayan üretral darlık nedeniyle yüzde 10aldım ama senin senin diğer böbrek sorununda var onda oran birazdaha çıkabilir

Arkadaşlar üretra darlığından %40 sürekli engelli raporu aldım,vergi indirimi de süresiz olarak %40 geri geldi.haklarını bilmeyen arkadaşlara duyurulur.

Üst Alt