Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar:bu gün ürodinami yaptırdım yaklaşık 6 saat oldu.yaptırdıktan beri sürekli karnım ağırıyor ve küçük tuvaletimi yaparken çok acı oluyo.bu normal bir durummu.lütfen bilgisi olan yardımcı olsun.herkese selam
Merhaba. Geçmiş olsun. Hastanede yattığım dönemde bir bayan arkadaşımda da ürodinamiye girdikten sonra benzer karın ağrıları oldu. Hastanede yatılı hasta olduğumuz için acile kaldırıp serum vermişlerdi ancak doktorların çok da durumun farkına varamadığını söylemişti arkadaşım. Ertesi gün ise sapasağlamdı. Bu yüzden en sağlıklısı doktorunuza danışmanız olucaktır sanırım. Tekrar geçmiş olsun
bende yaptırdım ürodinami bugüne kadar 4 5 defa 14 yıl içinde ancak böyle bir şikayetim olmadı 1 saat içerisinde enfeksiyondan kaynaklanan sızılar vardı siz yinede doktorunuza danışın ......
Zannediyorum ki ürodinami ile birlikte verilen sıvının tamamının boşaltılmaması buna sebep olmuş olabilir. Çünkü ben girdiğimde sıvının hepsini hemşire çıkarmıştı ancak her hastada çıkarmadıklarını söylemişti