Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ürodinami sonrası karın ağrısı ve yanma..?

tufan41

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar:bu gün ürodinami yaptırdım yaklaşık 6 saat oldu.yaptırdıktan beri sürekli karnım ağırıyor ve küçük tuvaletimi yaparken çok acı oluyo.bu normal bir durummu.lütfen bilgisi olan yardımcı olsun.herkese selam

Merhaba. Geçmiş olsun. Hastanede yattığım dönemde bir bayan arkadaşımda da ürodinamiye girdikten sonra benzer karın ağrıları oldu. Hastanede yatılı hasta olduğumuz için acile kaldırıp serum vermişlerdi ancak doktorların çok da durumun farkına varamadığını söylemişti arkadaşım. Ertesi gün ise sapasağlamdı. Bu yüzden en sağlıklısı doktorunuza danışmanız olucaktır sanırım. Tekrar geçmiş olsun

bende yaptırdım ürodinami bugüne kadar 4 5 defa 14 yıl içinde ancak böyle bir şikayetim olmadı 1 saat içerisinde enfeksiyondan kaynaklanan sızılar vardı siz yinede doktorunuza danışın ......

ilgi ve alakanıza teşekkür ederim

öncelikle ilgi ve alakanız için sağolun.benimde bir gün sonra şikayetlerim geçti

Geçmiş olsun. Evet, kısa süreliğine böyle şeyler yapması beklenebilir. 1-2 günde geçiyorsa, bir sorun yok demektir.

Ürodinami sonucuna göre doktorunuz ne dedi?

sayın bülent bey.ilgi ve alakanız için sağolun.dediğiniz gibi şikayetlerim bir gün sürdü ve geçti.ürodinami sonuçlarını cuma günü alıcam.

Zannediyorum ki ürodinami ile birlikte verilen sıvının tamamının boşaltılmaması buna sebep olmuş olabilir. Çünkü ben girdiğimde sıvının hepsini hemşire çıkarmıştı ancak her hastada çıkarmadıklarını söylemişti

Üst Alt