Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üropan, Detrusitol, Spasmex, Mictonorm vb. ilaçlar saç dökülmesi yapıyor mu?
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve mesajlarınız dikkatimi çekti bir sorum olacak üropan gerçekten saç dökülmesi yapıyormu yada üropan benzeri diğer ilaçlar?
özelikle bu ilaçların sac dokmesıne neden degıller..Ama Genel olarak butun özelikle antibiyotik ilaçlar VEYA kısaca butun kimsal maddeler neden oluyor diye bılıyorum...
bende 7 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar böyle bir şey yoktu ama son 6 aydır benimde saçlarım dökülmeye başladı...sebebi ne bilmiyorum antibiotik'te kullanıyorum saçlarımı kazıttım ama yine çare olmadı çokta kafama takmıyorum her yerim sağlamda sanki bir saçlarımmı kaldı... büyük ihtimalle çektiğimiz sıkıntılardandır...
saç döklmesini tek sebebi saç diplerinin terlemesidir bu terlemeye çözüm bul terlemye neler neden oluyo dersen bunlar ::saçların yağlanması bunu saçların ı en az iki güne bir yıka tabi uygun sampuan yada sabunla ..saçların kepeklenmesi bunuda kepen öönleyici şampuanla giderirsin (eczaneden al sampuanı):: ilaç antibiyotik vs. bunları kullanırken gece yatarken ve sabah kalkınca saçlarını yıka yani saçların terli kalmasın dökülme en çok gece uykudayken olur çünkü kafa en çok uykuda terler saçlarını yıkadıktan sonrada asla ıslak nemli bırakma..bunları dene en az %50 faydası olur:))
osalll bak ayıp ediyon kardesım...ben gencım sız yaslısınız mı demek ıstdın ) şaka yaptım yanlıs anlama...
Bende unıversıteyı yenı kazandım 18 ay once trafık kazası gecırdım t5 ofluyum..22 yasıma gırdım ben yaşlı degılım...
Valla bu dusuncene katılmıyorum sahsen kendım...O zaman yurumememız bır acıdanda sureklı pıskolojımız bozuk olmasıymış...
Hem sadece Sacları dokulen bız omurılık,kas,ssp ve daha bır suru değiil ki..
Hayatta sadece bız yokkuz genel olarak bakarsak dımı....
15 yıldır liorasel kullanıyorum . Hem hafif saç dökülmesi hem de son yıllarda beyazlaşma var bende ama liorasel'in buna sebep olacağı aklımın ucundan bile geçmemişti. Böyle bir etkisi olduğunu nereden duydunuz acaba?
Keyfim kaçtı akşam akşam..