Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üst katlarda oy kullandığım için Yüksek Seçim Kurulu'nu nereye şikayet edebilirim?

yasar2456

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
3
Selam arkadaşlar Nevsehir yüksek secim kurulunu şikayet etmek istiyorum nereye şikayet edeceğim.

Nedeni ise 30.03.2014 seciminden önce NEVŞEHİR secim kuruluna dilekçe verdim, iste kendımın engelli olduğunu ve tekerlekli sandalyede oldugumu ikinci veya üçüncü katta oy kullanmamın zor olduğunu kullandığım okulda da asansörün olmadıgını ve bunun icinde zemin katta basamak olmayan yerde oy kullanmak istediğimi dilekçe ile belirttim.

SONUÇ: Aynı tas aynı hamam gene 2. Katta oy kullandım 3 kisi yardım edip çıkarttılar.

Şimdi ben bu konuyu nereye şikayet edebilirim vede boyle bir konuda ne kadar sonuc alabilirim bir sonraki secim icin düzelir mı boyle bir olayla karşılasan var mı ?

Yüksek Seçim Kurulu bu hak ihlalinin sorumlusudur. Şikyeti de oraya yapmanız lazım. Aslında dava açıp avrupa insan hakları mahkemesine kadar gitmek gerek...

Üst Alt