8yil once alip yerlestigimiz dairede ust katin bi banyosu bi tuvaleti akiyor. batiyor. gidip uyariyorum kirk kere rahatsiz edip ev gormeye gelircesine bi kiracisi bi ev sahibi bakip neyle yapistiriyolarsa onardik diyolar.badanalari yaptirip temizliyoruz. haydii birkac zaman sonra tekrar batiyor.kac kiracisi degisti, hep ayni.
bunun kanuni yonlerini, hukukla nasil ugrasilacagini bilmiyorum. zatende sagir kulakla beceremeyecegimi dusunerek iyi bir onarmiyor o kadar kira paralari almasina ragmen ev sahibi. kiracida ya kapiyi acmaz yada onardik iste der.biktim usandimiyilikle bu kadar oluyomus
dusunuyorum; bi avukata gitsem. hic para vermeden isime bakarmi.
al davayi takip et.tazminat ne alirsan senin olsun.biz dava sonuclaninca eger yapilirsa badanasi temizligi bize dersem biz zarar gormeden halladilirmi bu is.
bilenler bi yol gosterse sevinirim. gec olsa bile tekrarlamayacaksa deger.
bunun kanuni yonlerini, hukukla nasil ugrasilacagini bilmiyorum. zatende sagir kulakla beceremeyecegimi dusunerek iyi bir onarmiyor o kadar kira paralari almasina ragmen ev sahibi. kiracida ya kapiyi acmaz yada onardik iste der.biktim usandimiyilikle bu kadar oluyomus
dusunuyorum; bi avukata gitsem. hic para vermeden isime bakarmi.
al davayi takip et.tazminat ne alirsan senin olsun.biz dava sonuclaninca eger yapilirsa badanasi temizligi bize dersem biz zarar gormeden halladilirmi bu is.
bilenler bi yol gosterse sevinirim. gec olsa bile tekrarlamayacaksa deger.