Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üst kattan akan sundan bıktım! Yasal olarak ne yapabilirim? [Hukuk]

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
8yil once alip yerlestigimiz dairede ust katin bi banyosu bi tuvaleti akiyor. batiyor. gidip uyariyorum kirk kere rahatsiz edip ev gormeye gelircesine bi kiracisi bi ev sahibi bakip neyle yapistiriyolarsa onardik diyolar.badanalari yaptirip temizliyoruz. haydii birkac zaman sonra tekrar batiyor.kac kiracisi degisti, hep ayni.
bunun kanuni yonlerini, hukukla nasil ugrasilacagini bilmiyorum. zatende sagir kulakla beceremeyecegimi dusunerek iyi bir onarmiyor o kadar kira paralari almasina ragmen ev sahibi. kiracida ya kapiyi acmaz yada onardik iste der.biktim usandim:mad:iyilikle bu kadar oluyomus:(

dusunuyorum; bi avukata gitsem. hic para vermeden isime bakarmi.
al davayi takip et.tazminat ne alirsan senin olsun.biz dava sonuclaninca eger yapilirsa badanasi temizligi bize dersem biz zarar gormeden halladilirmi bu is.
bilenler bi yol gosterse sevinirim. gec olsa bile tekrarlamayacaksa deger.

Bağlı bulunduğunuz belediyeye şikayet edin. Atık su borularını tamir etmiyorlar evim batıyor diye. Sabahı 3 zabıta kapılarına dayanır.

Evin sigortası var mı? Yoksa yaptırın.Sigorta şirketi masrafı size öder sonra bu masrafı o kişilerden ister.Bırakın sigorta şirketi uğraşsın.

evet sigorta yaptırın bu yıl 265 tl tuttu öyle pahalı bişey de değil sigorta gereğini yapar onlara ödediği parayı misliyle alır daire sahibinden

benimde ilk aklıma belediyeye şikayet geldi en son mahkeme

shukufe
Bulunduğunuz ilçe belediyesi zabıta müdürlüğüne şikayette bulunun, durumu anlatın.
İstanbul'da annem aynı durumdaydı bu üst katla uğraşmaktan usanınca bu yola başvurdu.
Ertesi gün zabıta adamın kapıya dayandı.
Bir hafta süre dediler, ya bu sürede onarırsınız ya da belediye ekipleri onarımı yapıp parasını sizden tahsil eder dediler.
Görecektin adamın etekleri tutuştu, bir haftaya kalmadan onarılıp tüm sorun giderildi.

degerli fikirleriniz icin tesekkur ederim. pazartesi bi deneyeyim. tavandaki elektrik tesisati curumus. uzatma kablosuyla masa lambasi takip idare ediyoruz.epey pahaliya malolacak bize:(

Üst Alt