Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üşütmekten dolayı sık idrara çıkmayı engelleyen bir önerisi olan var mı?

emir-irem

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bılgısı olan lütfen yardım etsın.
Ben günlük dısarı cıkarım ve dogal olarak usutuyorum. Mesane normalde 500 ss ama üşütünce 200 olmadan sıkısıyorum. His tam. üropan sagdece kacak ı önluyor ama sıkısma ve yanmaya care deıl. Voltaren dıcloren türü agrı kesıcıler cok ıyı gelıyor , mesaneyı cok cok rahatlatıyor ama onlarda mıgdeye zarar.
Buscopanmıs pıoleseptıyl mıs bu tür ılaclar harıcınde üşütmeye baglı sık ıdrara cıkmayı engellıyen bı ılac varsa kullandıgınız fayda gördugunuz lutfen yazın.
Dr a sor felan yazmayın. Damdan düşen lazım bana.saygılarımla....

Yok, olamaz da zaten. :) Daha kalın giyinip, üşütmemenin yollarını arayacaksın. Ne bileyim, Angora yününden veya koyun yününden içlikler, çoraplar vs.

katılıyorum oturanboğa beye ve purunol tavsiye edebilirim

üşütmenin tedavisi ısınmayla olur akşam eve gelince sıcak su torbası alın yada pet şişeye sıcak su koyun vucudunuz ısınınca geçer özellikle ayaklarınızı ısıtın ,vede tuvalette sıcak su kullanın çok faydasını göreceksiniz:)

thermal içlikler var. onlardan temin edilirse çorapları filan da var.. bence iyi netice alınabilir

ayağına iki çorap giy üstünede annenin ördüğü patiklerden giy pantolonun içine tayt giy bide pekmez iç sıcak tutuyo bde sobayla ısınıyosan dibine yat kaloriferle ısınıyosan sırtını ver yaslan bişiciğin kalmaz :)

Üst Alt