Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyandığınızda bir baktınız ki işitme kaybınız yok olmuş!?

gökhanc

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar birgün uyandığınızda hiç işitme sorununuz yok o günü nasıl değerledirirdiniz? ne yapmak isterdiniz ne izler ,neyi dinlerdiniz mesala?
sadece işitme engelli arkadaşlar yorum yapsın lütfen

hehhheehhhhhehhhhhheeeeey amma olmayacak duaya amin
neysede eger duyarak uyanirsam ilk isim her tanidigimi arayarak telefonla konusmak olurdu
valla billa omrum boyunca bu telefonla uzaktaki tanidiklarimla konusmaktan baska olumune heves ettigim olmamistir

Ahmet kaya dinlemeyi o kadar özledim ki .

''Hep sonradan gelir aklım başıma '' ile başlar tüm şarkılarını dinlerdim .

Tabi daha Neşet Ertaş , Barış Manço , Grup Yorum da var .

Dışarda konuşulanlar , telefon , sohbet muhabbet artık zerre umrumda değil .

Müzik dinleyememek canımı yakıyor

Oh be dünya varmış sessizlik ne güzel derim🙂

Farz edelimki öyle, bir uyandiniz kulaginizda bütün zarar görmüs hücreler tekrar canlanmis ve mükemmel bir sesle uyaniyorsunuz.. Sadece duyarsiniz. ama yinede sesin ne oldugunu ve konusmalari anlayamazsin. Yani hemen telefona sarilmayin. Beyin alismasi gerekiyor...

Bazen öyle bir an geliyor ki, cok kisa bir sürelik saniyenin onda biri bile degil. Aniden kulagima etrafta yüksek bir ses geliyor ( bulundugum ortamdan geldigi belli oluyor , kafamda olusan bir ses degil) ve yine kisiliyor kulaklarim.. sanki kulaklarim saniyenin 10 biri kadar bir süre mükemmel duyup hemen yine eski haline geliyormus gibi.. bugün is yerinde yine oldu. Bu sefer inanilmaz uzundu ve 2-3 saniye sürdü. kulagim patlamis gibi oldu, elimle kulagimi kapadim.

Son düzenleme:
oyle birsey olursa hic birsey beni bunun kadar mutlu etmez. mutluluktan uçardım. ama mümkün değil..

Hayallerimi gerceklestirirdim. Pilotaj okurdum. Sosyallesebilirdim. Galiba bambaska biri olurdum. Çok depresifim işitme kaybı yüzünden.

işitme kaybım cihazla giderilebildiği için, istediğim zaman hayatı açma kapatma opsiyonu hoşuma gidiyor. bu yüzden duyarak uyanırsam, aklıma gelen şeylerden biri bu zevkten mahrum kalmak olur. mevcut durumumuza olumlu yönlerden bakalım :)

Nerde ogünler gökan:D

Kurban keserdim:))

birden duymanın iyileşilmesinden bahsediliyor kayıp edilmesinden değil.

Christiantroy

Yıllar önce bende uyuyupta sabah kalktığımda psikolojimin birden düzeleceğini sanmaktaydım. Artık böyle bir umut beslemiyorum.

Üst Alt