Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uydunet kullanan var mı?

nacar

Aktif Üye
Konular
129
Reaksiyonlar
0
ben 1 mbps 4gb 26,8 tl ttnet kullanıyorum birde ev telefon borcu var 16tl fakat uydunet 1mbps 1gb 12 tl her 1gb kota aşımında 3 tl alıyor toplamda 4 gb 21 tl geliyor hem ev telefonu zorunlu degil bende ona gececemde bilgi almak istiyorum en ucuz uydunet kullanan varsa bilgi versin
internettarifeleri

niye mustafa :confused:pahalı oldugu için mi;););)

İmkanınız varsa bırakın TT Net i, metronet , uydunet hangisi uygunsa onu alın bence.

nacar uydunet'e geçeceksen eğer yeni modem de alman gerekecek.Seçimi iyi yap kablolu ya da kablosuz modem alırken , kablolu modemi kablosuza çevirmek biraz sıkıntılı.Ayrıca uydunet modem açıp kapayarak ip değiştirmene izin vermiyo yani static ip

Ben 512kb hız sınırsız kullanıp 24 lira + 4 lira da kablolu tv (uyduneti alabilmenin olmazsa olmaz şartı)=28 lira ödüyordum.Yeni bi kampanya başlattılar hızı 1Mb yaptılar yine aynı parayı ödüyorum kablotv bedavaya geldi yani(kablo tv de belgeselden başka bişey yok oturur sıkıldıkça belgesel izlersin:))

Şu telefonlara ödenen sabit hat ücretleri billmemne yüzünden ödenen para olmasa bence El Habibi' nin ttneti uydu neti falan solda sıfır bırakır ama :)

maç bendeki modem olmaz yani birde ip degişmiyorsa gerek yok yani :)

@Nacar ,
Oturdugum bölgede yeterli altyapı olmadıgı için TTNet kullanıyorum tabi buna kullanmak denirse :)
Ama fırsatım olsa değiştiriceğim kesin.
Metronet, Superonline fiber optiki incele derim.

uydunet her yerde kapsamı olmuyor bellı yerde var kapsamı ona göre hareket edin müsteri temsilcisi ile konusun

Uydu netin tv kanallarıda var sanırım ama ttnet ten şaşma 29 lira dünya ortalamasına göre cok olabilir, bütün bina sınırsız neti ortak kullansa üçretler otamatik parası gibi gelir inan, bu da biz Türklere mahsus bir şey :)Ben telekom binasına yakın olduğum için 4 cg. 8mps, hıza 29.00 lira veriyorum ,8mps. hızda cok fark ediyor, istediği kadar yağmur kar fırtına kopsun.

uyduyu fln bılmem de superonline gelıor antalyada kazılıor heryer geldıgı an gecegım druma gore tt net onun harıcı ıyı
superonlıne fberoptık kablo ıle cekılıor merkezden 10 megabıt cıktı ıse anında pc de :D

bende antalyadayım ve geçtim bile süperonline fiberoptik 'e 10 mb aldım memnunum

49 tl ama geldiğinde mutlak kampanya olur 3 ay bedava verir veya ilk ay 100 mb denetir :) :) :)

49 tl ama geldiğinde mutlak kampanya olur 3 ay bedava verir veya ilk ay 100 mb denetir :) :) :)

49 tl kac megabıt
kota varmı meselaa
su an bn tt net 8 megabıtteyım memnunum ancak fıber optık kablo fenaaa.. ;) bırde telefon skıntısı olmaz kafadan 10 tl karlı

49 tl 10 mbt bildiğim sınırsız ama 50 gb adil down 'u var diye biliyorum da geçince kaça düşürecek ki 10 mbt altı yok ki :)

Ben turksat kablo olan uydun et kullaniyorum 13 aydır
29 tl
Tv artı modem parasıyla 35 tl ödüyorum.

Sinirsiz

Üst Alt