Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] 21 Ekim'de Tokat/Turhal buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selenayy

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Organizasyonun Tanımı: tanışma ve sohbet
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler):roaccutane & selenayy
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes kendi masrafını karşılayacak
Organizasyon Tarihi: 21 EKİM 2007 PAZAR
Organizasyon saati: 14 :00
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: KÜLTÜR EVİ RESTAURANT TURHAL/TOKAT

Katılımcılar:

1- roaccutane
2- selenay
3- ismail86 + 1
5- sehribanu
6- yalnız_kurt
7- kürşat99 + 1
9- spastik
10-fatma

BEN GELMİYOOM YEMEKLERİ ISMARLASANIZ Bİ DÜŞÜNEYİMMM

bendee

bende ikinci memleketime gelmek isterdim ..ama malesef zor size iyi eğlenceler.

HERALDE ÇORUMADA GELECEK BU ORGANİZASYON TOKAT YAKIN İNŞALLAH GELMEYE ÇALIŞIRIZ FERİT ABİDE GELİYORMU O NERDE DAVET VARSA KAÇIRMAZDA KESİN KİM OLDUĞUMU ANLAMIŞDIR :lol: :lol: HADİ HAYIRLISI BELKİ OKUMADAN PES GEÇER SONRA ÇORUM YAKIN DİE BİR HAFTADA BURDA KALIR MALIR :lol:

işte burası benim gelmiceğim anlamına geliyo :lol: bide 21 ekimde seçim varken yapmışsınız komikliğe bak :lol:

bosver basarı gezmene bak oy kullandıkta basın gogemı ercek

yahu başarı, bişeye de muhalefet olma şaşırt beni yaa :D

seçim bizi etkilemiyo

ki; Antalya organizasyonu da aynı gün farkındaysan:)

Sen gel, söz masrafın benden :lol: hadi bakalım :p

o gün sandıkta işim var :lol: oy kullanmayana 17 ytl ceza var o paraya neler alınır neler :lol:

Aranızda olmak isterdim ama mümkün değil...Size iyi eğlenceler dilerim...

Fotoğraflarınızı bekliyoruz :wink:

Arkadaşlar aranızda olmak isterdim fakat mümkün değil size hoş sohbet-muhabbetler ve iyi eğlencenler diliyorum

merhaba arkadaşlar buluşmamız çok güzeldi :D tam bir aile havasındaydık; gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. sizleri tanımak çok güzeldi. başka organizsayonlarda görüşmek dileğiyle.

bu kadar çabuk mu demeyin eee artık bir müzisyenimiz var onu dinlemeye zile'ye gideceğiz :p

s.a

evet selen cok guzeldi emınım gelmeyen pısman olmustur :lol:

Merhabalar,
Gerçekten çok güzeldi.Katılan ve organize eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Ben kendi adıma çok eğlendim.Az kalsın gülmekten ölecektim :D :D :D

Selişciğim ben iki hafta ya da üç hafta sonra organizasyon yapayım,bir de Zilemizi görün.Mis gibi tarih kokuyor.Ayrıca Emin arkadaşımızda bize güzel bir müzik ziyafeti verecektir.Tekrar görüşmek dileğiyle. Sevgiler....:D :D :D

çok güzeldi çok memnun oldum.zilede buluşmayı ben organize ederim belki müzisyen ide ben getirtecem gibi gelmez isteyenler bana 100 ytl karşılında mmüracaat edebilirler:)

s.a

arkadaslar begendıgınıze cok sevındım gercekten guzel bı bukusmaydı

yafffff kursat 100 ytl cok degilmi gel senle bı pazarlık yapalım 50 ytl olmazmı

tokat benim 3.memleketimdir.eğlendiğinize çok sevindim keşke olabilseydim bende sizlerle :(

s.a

gelen gelemeyen gelmeyen gelmek isteyıpte gelemeyen herkese tesekur denızce dusunmen yeterlı sahlık olsun belkı baska zaman gelırsın

[/b]arkadaşlar :) resimleride görelim lütfen :)

katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Harika bi gündü kendi adıma :wink:

fotoğraflar eklenmiştirr duyurulur
8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt