Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 26 Temmuz'da İBB Kasımpaşa tesislerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Organizasyonun Tanımı: 1. Engelsiz yurekler tanısma ve bilgi Alışveşi Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): eyup1987 yardımcı olmak isteyenler
Organizasyon için irtibat telefonlar: 0534 736 1562
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes Kendi Üçretini Karşılıyacak
Organizasyon Tarihi: 26 Temmuz 2009
Organizasyon saati: 13.00
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: KASIMPŞA İBB TESİSLERİ
Adres: Evliya Çelebi Cad.Bedrettin Mah. Haliç Tersanesi Yanı No:4 /Kasımpaşa
Telefon : 0212 297 60 18 - 0212 297 60 19
Diğer açıklamalar: Organizasyonun amacı engelliler biz ailesine üye olan birbirine yakın illerdeki arkdaşların tanışmasıdır. Çok kapsamlı bir buluşma olmasa da genede bir birimizi tanıyacagımız muhabbet edebilecegimizz bir gün düzenledik....
Tarif: yolu bilmeyenler için üsküdardan eyüp vapuruna binip gelebilirler hemen yan tarafı. bir de eminönü'nden 47 lere binip şişhane durağında inilir.

İBB Sosyal Tesisleri | KASIMPAŞA SOSYAL TESİSLERİ

Katılımcılar:

1- eyup1987
2- AFRODİT
3- celik
4- smart28
5- babalık

haydı ıstanbullular nerdesınız son lıste alımı cuma gunu saat 19.00

katılımın azınlıkta olması kesinlikle üyelerin tatilde olmasından kaynaklanıyor.onlardan biride benim ne yazık ki o tarihte bende tatilde olucam.ama ilerki bir tarihe ertelenirse eminimki talep artar

kasımpaşa bizim orası pazar günü müsait olursam direk senin için gelirim söz. bana bir kahve ısmarlarsın değil mi?

teşekkürler...

gurbetten selamlar
yoksa bende sizleri tanimaya gelirdim

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bulusmanıza katılmak istiyorum.
bulusma olacak mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt