hayatta ne yaparsan yap herkesi memnun etmek mümkün değildir. övgüde alınır eleştiride bunlara çok takılmamak lazım. yüzotuzküsur kişi yazılmış demekki cazibesi ve güzelliği varki talep çok.emeği geçenlere teşekkürler.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Ben sildim...[FONT=sans-serif]Neden benim yorumum silinmiş acaba[/FONT]
Merhablar;
Bu buluşmayı organize eden değerli büyüklerim, şimdiden emeğinize sağlık ve katılan
tüm değerli dostlara iyi eğlenceler diliyorum.Hamileliğimden dolayı seyehat yasağım olduğu için bu güzel buluşmaya katılamayacağımdan dolayı çok üzgünüm.Benim yerimede eğlenin, yokluğumu aratmayın. ;-)
İyi eğlenceler...
ne güzel yine antalya buluşması canım abilerim emeginize yüreginize sağlık allahdan bir mani gelmese biz konya gurubu olarak yine orda olacagız ayın 27'sine şafak 23 kaldı yine süper bir organizasyon olacak tekrar abilerin yakışıklıları emeginize yüreginize sağlık
@canyoldsi
Ben sildim...
Bu organizasyonda büyük özveri ve emek var.
Hiç kimsenin, işin aslını öğrenmeden bodoslama çamur atıp dil uzatmasına izin vermem!
Bu patavatsızlıklar yüzünden kaç senedir İzmir'de buluşma yapamıyoruz.
Beğenmiyorsan gelmezsin, ama asla ka-ra-la-ya-maz-sın!
İnsanlar dostları ile kavuşmak, yeni dostluklar için bu kadar çırpınsın, sen çık çomak sok, yok öyle!
Sen daha uygun rakamlara, daha güzel yerde yap, sana da gelsinler.
Ahmet abi listeyi güncelledim, ellerinden öptüm görüşürüz.
ahmet abi laleli yi de ekle listeye bir kişi olarak.
cumartesi bir gün kalcak
Beni de ekler misiniz