Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uygun fiyata Yurtdışından ne araba getirilebiliriz?

Konular
15
Reaksiyonlar
1
15000 Liraya Yurtdışından ne araba getirilebiliriz? Station wagon.. 2003 model ve üzeri.. Birde yurtışından araba getirtmek şu an için mantıklımı.. İlk arabamı yurtdışında aracı bir firma ile getirtmiştim.. 5 senesi dolmak üzere..Opel Astra 95 model sw.. Aslında arabadan çok menmunum..Ama daha üst bir model bulabilirsem değiştirmeyi düşünebilirim.. Max bütcem 15000 lira olur tahminen.. Şu an kullandıgımı tam piyasasını bilmiyorum ama 8000-9000 liraya satarsam.. Akılmda Volswagen Bora var ama..Siz ne dersiniz?

arkadasım 15bin liraya audi a4 2004 geirebilirsin ama 180-190bin km yapmıs en az normalde 200bin km anca alabilirsin o paraya bence degmez son sahibi sen olursun 200bin km bide sen 50bin yaparsin satmak istediginde 250bin km lık araci kim alir

selam argovolkan ne istiyorsa sana yardimci olurum msn görüselim taner.tefenlili@gmx.de görüse olur ama normal telefonu numarasi yazi ben geri ararim sana isterse mesas yazi 00491791182474 ulasabilirsin sait abi telefonu 05392557875 ara sana yardimci olur almanca var ankarada ostimde kaliyo cay kahve icersi buyrun gel konusuruz saygilarimiz arz ederiz

Doğru söylüyorsun dostum.. Onuda eklemiş olayım..KM olarak 100000 altı olması lazım arabanın..

mobile.de türkçe dil secenegi mevcut ordan fiyatlair karşilaştir km,fiyat v.s ayyarlamasini yap bak

re

Söylediğin siteyi takip ediyorum sürekli.. Ordan beğendiğim bir araba diyelimki 6000 euro, bana her şey dahil ne kadara mal olur acaba.. Bunuda diğer cevap yazan arkadaşa sormuş olayım..

bilir ne kadar olacagini...senin begendigin arabanin linkini atsana bende bakim

aslinda yurtdişindakiler arablarini kaba kullaniyorlar ve benzin ucuz oldugu için yüksek km yapiyorlar yabanci sitelerde 2004-2005model arabalar hep 200bin km düşüsenize araba yipranir ya....ama biz türkler arabaya gözümüz gibi bakarız cocugumuz gibi ve 2004-2005model normal türk arabasi 50bin km olur ve arabasina bebek gibi bakar bunlarida göz önüne alin degerlendirme yaparken....2004model audi a4 50bin km TR fiyati 40-45bin tl.....ama yurtdişinda 2004model audi a4 ve en az 180bin km tr fiyati 20bin tl aslinda pek bi fark yok türkiyede'de 180bin km 2004audii a4 modelini 20bin tl aalabilirsin.

almanya da araba sitelerine bakarken dikkatli bakiniz engillier icin yazana bakiniz ...

ya su verdiğiniz siteye girdim ama türkçe dil seçenegini bulamadım ingilizce ve diğer seçenekler mevcut...

argovolkan

bütcene göre anahar teslımı olmak kaydı ıle her türlü alman grubu arac teslımı albılırsın.audı vw opel hepsınden alabılırsın.

mobile.de auscout.de ebay.de gıbı almanya galerı sıtelerının hepsının türkce dıl versıyonu mevcuttur.fakat anlatım seklındekı aksamadan dolayı yanlıs anlasımlar fazlası ıle mevcuttur.onun ıcın bu tür sıtelere almancası olan bırısıyle bakmakta fayda vardır...

örnek prens yorumlu arkdasın ben TÜRKCE VERSIYONU ILE BULDUM DEDIGI PASSAT 1.8 MOTOR NORMAL SANZIMANLI VE MOTOR SÖKÜK VAZIYETTE BIR ARAC. emınımkı bu türkce cersıyonun anlatım bozuklulugundan kaynaklanan bır durumdu.prens BU HATASI IEL BUNDAN 5 AY ÖNCE BURDA REZIL DURUMA DÜSMÜSTÜ.onun ıcın almancası ılan bırısı ıle takıp edın.

almanyanın 200 bin km deki aracı türkıyedeki sıfır bır hundaı kıa ıle esdegerdır...km konusundan yana aklınızda sorun olmasın.tabı bu alacagınız fırma ıle sızın aranızdakı anlasyama güvene baglı dostum....

yani prens bakıyorum da yine döktürmüşsün. senin çok dediğin o 200.000-250.000 km deki bir audinin daha motoru açılmazken örnek gösterdiğin sıfır km Hyundai-Reno-Kia vb araçlar daha 100.000 olmadan motor rektefeye giriyor. ben buna çok şahit oldum. hatta benim çalıştığım kurum filo araç olarak reno megane kiralamış. araçlar 2009 model ve her yerinden (motorda dahil) ses geliyor. varmı böyle bişey ya. ben o 2009 megane binmek yerine 97-98 audi A4 e binmeyi tercih ederim.

bu arada yukarıda öyle bir yazmışsınki almanyadaki aracın fiyatı ile burdaki aracın fiyatının arasında 20.000 tl olmasına rağmen sana göre bu herkes için çok para değil görüntüsü vermişsin. ya kardeşim millet 1 tl nin hesabını yaparken sen burada boş boş konuşmaktan başka bişey yapmıyosun. Boş laf üreteceğine biraz icraatin olsun.

Bu iş öyle oturduğun yerde nargile çekmekle olmaz.

şimdi bana audi A4 2005 model ama km en afzla 60bin km olan araci 7,500avroya bulursaniz hemen alim :)

prens arkadas soyle yurt dısından tavsıye edebılecegın bı araba markası varmı hangı marka aracları tavsıye edersın

kenan06;
250bin km sora araç ariza verir....niye araç satanlar 180-200bin km az araç bulmuyorlar çünkü işine gelmiyor o arabayi kapatiyor 3,500 avroya... böyle 60bin-80bin km araç niye bulmuyorlar sence sana sorarim....ayrica 180bin km den sonra araç sorun çikartir diye almanlarr ucuza satiyor sonra gidiyor kendisine daha az km yapmiş araç aliyor.

Prens MickeyMouse dostum sana katılıyorum.

site lınkını atarmısınız. birde benim sorum olacak babama ait %95 engelli raporum var gözleri görmüyor ve başka rahsızlıkları da var. yurtdışından araç getirebilirmiyim. burda sıfır veriyorlar ama benim bütçeden dolayı alamıyorum. avantajım olurmu

Üst Alt