Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uygun fiyatlı tatil mekanlarını paylaşalım..?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
merhaba arkadaşlar 2 kişi 1 hafta tatil yapmaya kalkışılsa fiyatları şöyle bir baktım en az 2000TL tutuyor bu fiyat bizim ülkemiz için çok aşırı yüksek bu kadarda vatandaş soyulmaz 3 tarafı denizle çevrilmiş ülkemin vatandaşı bu kadarda enayi yerine konulmaz
bildiginiz uygun fiyatlı iyi hizmet alıp ama donunuza kadar soyulmadıgınız tatil mekanları varsa paylaşalım teşekürler saygılar.

çok doğru söylüyorsun kunta bende erdekte bir pansiyonu aradım günlük tam pansiyon 70 tl.uygunmu bilemiyorum

pahalılık yönünden katılıyorum yurt dışından gelenler bizden daha ucuz her şey dahil tatil yapıyorlar memleketimizde bizim bilmediğimiz görmediğimiz cennet gibi yerlerde krallar gibi tatil yapıyorlar yerli turistlere biraz daha makul fiyatlar olmalı diye düşünüyorum ben akdeniz ve ege bölgelerine gittiğimde herşey ya euro ya da dolar cinsinden esnafta da aşmış kendini artık uçuyorlar ziyaret yerleri antik yerler girişler kişi başı dünya para biraz el insaf diyorum

BOLU:abant.yedigöller,bolu termal,kartalkaya,gölcük,akkayalar,aladağ orman parkı,seben kaya evleri,mudurnu,göynük osmanlı evleri,

Bu sene yaz geç geldi (hatta daha gelemedi bile:)) ee ağustosta Mübarek ramazan
eylül desen okullar ha açıldı ha açılacak.
Dolayısyla çok dar alana sıkıştı yaz tatili koca sektör yerinde sayar durumda kalacak bunuda işletmeler fiyatları uçurarak
karşılamayı düşünüyorlar herhalde.

akcakocanin denizini pek sevmedik biz ailecek gezmesi havasi iyi ama deniz cok dalgali ve soguk hatta elele tutustugunuz halde dalgalar surukluyor :) bide ben duymuyorum ama sahildeki apartlarda kalmistik evdekiler dalga sesleri uyutmuyor demislerdi apartlarda yiyecek icecek market harcamalari diger ege ve akdenize gore pahali geldi bizimkilere
vakti cok olanlar birazda parayi kitmayacaklar yesilligi seven arabasi olan ailelere dalyan cok cok guzel apartlarda buyuk ve rahat esnaf temiz ve kibar
didimde cok iyi secenek altinkumda deniz kenarinda uygun fiatli rahat asansorlu apartlar var kendin pisir kendin ye tansas migros bim aldanma gibi buyuk marketlerde herseyi bulup alabiliyorsunuz denizide cocuklar icin uygun ama gec kalmayin sular guneye gore soguyor
fethiyede uygun ama ben hic sevmedim fethiyeyi yakici bir ruzgar cakilli deniz kimi yolayim diyen esnaf bidaha gitmem
ae sevdigin akdeniz
muthis temiz denizi sicacik suyu uygun fiatli denize yakin temiz apartlariyla amnamur hicbir yere degismiyorum her sen hersene gitmezsem uzulurum anamura
silifke erdemlide guzel ama biraz sakin yerler ama fiat acisindan en onemlisi dedizi anlatilmaz o kadar guzelki

tatil dediginizde az biraz macera degilmidir fazla m uskulpesent olmadikca:eek: cadir dedinizde o cok zahmetli rahatsiz birtatil oluyor birkere marmarise gidelim demisti komsu erken zamanlarda
alllahh yatak yorgan kap kacak yuklee cadirda hersey yerlerde offf allah bi bulasik icin sirada saatlerce bekle yedigin ictigin yerlerde bida hic niyetlenmedi o kadar sahane marmarisin camlari denizindibinde kurulmus cadir o dagdan gelen bedava suyu o suyla demledigimiz cay hala damagimda olsada cadirdan gozumuz yildi valla:eek:

Üst Alt