Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uygun internet ve seçenekleri..?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben evime internet alacağım fakat evde sabit hatlı telefon yok.
tt netin engellilere yapmış olduğu kampanyadan yararlanmak istiyorum.
ama kablolumu yoksa kablosuzmu hangisini almamı önerirsiniz hangisi daha verimli
birde sınırsız net ne kadar.evde bir masa üstü birde lep top var.ikide çocuk var. ben
bu durumda hangisini daha rahat kullana bilirim.her ikisinide aynı anda kullanma
yönünde. cevaplarınız için teşekürler....

evde hem masaüstü hemde leptop olduğu için kablosuz almanız daha doğru olur siz ortamdan kaçmak istediğinizde leptobu kucaklar diğer odaya göç edebilirsiniz yada siz nettesiniz bir başka kişinin pc ye ihtiyacı var sizi rahatsız etmeden diğer pc de işini haletme imkanı olur yalın internet almanızı tavsiye etmem bence çünkü yalın internet aldığınız zaman tel faturasını zaten ekliyorlar faturaya ama tel hattı üzerinden net alırsanız enazından engelliye indirimli hemde 300 dk konuşma ve bilmek kaçtan bilmem kaça kadar ücretsiz vs vs ödeyeceğiniz fatura rakamıda aşşa yukarı 45 49 arası olur bu rakamlardn öteye gitmez

Bu ISS ler tam üçkağıtçı, engelsiz internet dedikleride hikaye. Geçen sözleşmem bittiğinde ISSyi aradım sizinle çalışmak istemiyorum, sözleşmemde bittiğine göre hizmeti kesebilirsiniz dedim, talebinizi aldık dedi m.h. 3 gün sonra aradılar talebiniz uygulanıcak ama neden çıkmak istiyorsunuz dediler, farklı ISS daha ucuza veriyor dedim ondan çıkıcam dedim. O zaman size özel kampanyamızı dinleyin öyle karar verin dediler; normalde 59tl olan(engelliye indirimli(!) 41tl)2 yıllık yeni sözleşmeyle aylık ortalama 35 tl, aktivasyon ücretide yok...
Arayın d-smartneti en uygun tarifeniz nedir? Farklı ISSlere göre en uygununu sorun, pazarlık yapın. Engelli indirimi bir nevi tuzak, müşterinin ayağı alışsın hesabı...

Üst Alt