Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnepsi cihazında tecrübe paylaşımı

Birisiman

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba herkese ve sonradan gelen herkes...

- Uyku Apnepsi Cihazı piyasada çok marka var.
- Çok satıcı var.
- Fiyatı çok yüksek
- Kullanım amacı yönünde hayati önem taşıyor.

Allah göstermesin yanlış ve kalitesiz bir cihaz alımı çoğu hastaya pahalıya patlatacağı şüphesiz mağdur edecektir.

Yeni alacak arkadaşlara şu sorular akla geliyor. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bizlerle paylaşırsa minnettar kalırız.

Sorular;
1- Uyku Uyku Apnepsi çıktı, hemen cihaz veriliyor mu ? Yada bu neye göre değişiyor?

Sormamın ; kimisi cihaz aldıktan sonra tekrar hastaneye yatıp cihazın uygun olup olmadığı ayarı yapılıyormuş diyor bir kesim !!!!

2- memnun kaldığınız Markalar hangileri ? Neden memnunsunuz ?

3- Cihaz alırken neye dikkat edilmeli ?

4- Cihazın ayarı bozuldu, kimden yardım alıyoruz. Hastanede görevlilerin yaptığını gördüm. ( Hemşire ) ayarı o kadar kolay mı ? Böyle sorunda ne yapalım.

5- Cihazı kullandıktan sonra iyi ve kötü yönleri nelerdir ?

6- uyku testini bir kez yapıb raporu aldıktan sonra , iki yılda bir tekrar yapılıyor mu ?

Sormamın nedeni ; kimisi yapıldığını kimisi ömür boyu kullanılacağı için yapılmıyor diyor. Her yıl yapacaksak şimdiden randevu alalım ancak sıra gelir :))))

Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

Başkaca kafaya takılan soru varsa lütfen yazınız.

Birisiman

Merhaba, ben aldım SGK'nın karşıladığını, bir türlü kullanamadım. Sırt üstü yatarken işe yaramıyor, boğulacak gibi oluyorum. Doktora anlattım, sırt üstü yatma dedi :)

Bende Yurt dışından getirtmeye karar verdim. Buradaki fiyatın 3'te 1 fiyatına alabiliyorum. Ayarlarını ya kendim ya da bir medikale yaptıracağım. Gittiğim hastanedeki doktorla konuştum. Olur dedi neden olmasın? Sonuçları da çıktı alıp doktoruma kontrole gideceğim.

Resmed AirSense10 AutoSet CPAP veya Philips Respironics Dreamstation Auto Cpap arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?

[h=1]RESPİROX G1 CPAP CPAP CİHAZI ISITICI NEMLENDİRİCİLİ MASKE[/h]
Birisiman bu cihazı al hastamız 1 yıldır kullanıyor orta düzey bir cihaz rahat ve kaliteli. SGK lı isen 2000 tl ye kadarını karşılıyor . Normal piyasada zaten fiyatı 2000 tl civarında n11.com de 1250 tl yalnız satıcı firmayla görüş fatura istendiği için sgk prosedüründen haberdarlar mı öğren cihazın ücreti 3 ay sonra hastanın hesabına veya adına ptt ye yatırılıyor.

kanuni

Teşekkür ederim.
Uyku Apnepsi tanısı kondu. İkinci yatışada cihazi belirleyeceklermiş. Oda 7-8 ay sonra sıra gelecek miş

Birisiman eğer o kadar bekleyemem diyorsanız. Özel bir hastane önerebilirim. 500 liraya yapıyorlar testi.

Üst Alt