Merhaba herkese ve sonradan gelen herkes...
- Uyku Apnepsi Cihazı piyasada çok marka var.
- Çok satıcı var.
- Fiyatı çok yüksek
- Kullanım amacı yönünde hayati önem taşıyor.
Allah göstermesin yanlış ve kalitesiz bir cihaz alımı çoğu hastaya pahalıya patlatacağı şüphesiz mağdur edecektir.
Yeni alacak arkadaşlara şu sorular akla geliyor. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bizlerle paylaşırsa minnettar kalırız.
Sorular;
1- Uyku Uyku Apnepsi çıktı, hemen cihaz veriliyor mu ? Yada bu neye göre değişiyor?
Sormamın ; kimisi cihaz aldıktan sonra tekrar hastaneye yatıp cihazın uygun olup olmadığı ayarı yapılıyormuş diyor bir kesim !!!!
2- memnun kaldığınız Markalar hangileri ? Neden memnunsunuz ?
3- Cihaz alırken neye dikkat edilmeli ?
4- Cihazın ayarı bozuldu, kimden yardım alıyoruz. Hastanede görevlilerin yaptığını gördüm. ( Hemşire ) ayarı o kadar kolay mı ? Böyle sorunda ne yapalım.
5- Cihazı kullandıktan sonra iyi ve kötü yönleri nelerdir ?
6- uyku testini bir kez yapıb raporu aldıktan sonra , iki yılda bir tekrar yapılıyor mu ?
Sormamın nedeni ; kimisi yapıldığını kimisi ömür boyu kullanılacağı için yapılmıyor diyor. Her yıl yapacaksak şimdiden randevu alalım ancak sıra gelir )))
Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
Başkaca kafaya takılan soru varsa lütfen yazınız.
- Uyku Apnepsi Cihazı piyasada çok marka var.
- Çok satıcı var.
- Fiyatı çok yüksek
- Kullanım amacı yönünde hayati önem taşıyor.
Allah göstermesin yanlış ve kalitesiz bir cihaz alımı çoğu hastaya pahalıya patlatacağı şüphesiz mağdur edecektir.
Yeni alacak arkadaşlara şu sorular akla geliyor. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bizlerle paylaşırsa minnettar kalırız.
Sorular;
1- Uyku Uyku Apnepsi çıktı, hemen cihaz veriliyor mu ? Yada bu neye göre değişiyor?
Sormamın ; kimisi cihaz aldıktan sonra tekrar hastaneye yatıp cihazın uygun olup olmadığı ayarı yapılıyormuş diyor bir kesim !!!!
2- memnun kaldığınız Markalar hangileri ? Neden memnunsunuz ?
3- Cihaz alırken neye dikkat edilmeli ?
4- Cihazın ayarı bozuldu, kimden yardım alıyoruz. Hastanede görevlilerin yaptığını gördüm. ( Hemşire ) ayarı o kadar kolay mı ? Böyle sorunda ne yapalım.
5- Cihazı kullandıktan sonra iyi ve kötü yönleri nelerdir ?
6- uyku testini bir kez yapıb raporu aldıktan sonra , iki yılda bir tekrar yapılıyor mu ?
Sormamın nedeni ; kimisi yapıldığını kimisi ömür boyu kullanılacağı için yapılmıyor diyor. Her yıl yapacaksak şimdiden randevu alalım ancak sıra gelir )))
Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
Başkaca kafaya takılan soru varsa lütfen yazınız.