Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi Ahi değeri 97.5 ile rapor alabilir miyim?

Kuasar

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar, sitede yeniyim. engel raporu almak istiyorum. Cpap cihazı da kullanıyorum. Bana engel raporu verirler mi sizce? Az çok gezindim siteye ama net bilgi almak için yazmanın daha uygun olduğunu düşündüm. Bel fıtığı da var. Ve uyku bozukluğu da. Engel raporu nasıl alınır. Hiç bir fiktim de yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba uyku apnesi 35 puan alırsınız bel fıtıgı 8 puan veriyorlar yüxde 42 alırsınız tahminimce

bende kullanıyorum cihaz z<aten tam sıfırlamıyor hastalıgı o yüzden riski oldugu için oran veriyorlar siz polisografi raprlarınızı uyku yatış raporlarınız yanınıza alın çalışıyorsanız işyerinden çalıştıgınıza dair belge talep edin yok çalışmıyorsanız heyet raporu veren bir devlet hastanesinden randevü alıp şahsi başvuru yapın vergi indirimi için diye belirtin

muhaberat80

Çalışıyorum. Çalıştığıma dair belge alınca onunla ne yapacağım? Nereye başvuracağım. Yine devlet hastanesine mi?

evet devlet hastanesi saglık kuruluna başvuracaksınız

inşallah başka rahatsızlıklarınız varsa en ufak bir şeyi bile söyleyin kurulda artı olur sizin için

Üst Alt