Değerli grup yöneticileri ve gönüllü destekçiler,
Her şeyden önce emeğiniz için çok teşekkür ederim.
Umarım doğru yeri meşgul ediyorum. Eğer öyle değilse şimdiden özür dilerim.
İleri derecede Obstructive Uyku Apne hastalığım var. Bu yüzden düzenli olarak CPAP makinesi kullanıyorum. Bunun üzerine en az %40ı tamamlayıp emeklilik işlemlerimi başlatma arzusundayım. Yukarıda bahsettiğim ve ona ilave olarak aşağıda sıraladığım rahatsızlıklarım sayesinde bu haktan yararlanıp yararlanamayacağımı öğrenmeye çalışıyorum. Bunların hesaplamasında yardımcı olabilirmisiniz?
*İleri derece uyku apne (saatte 59 apne)
*Öğrenme bozukluğu/ Disleksi
*Boyun Fıtığı ( Elller ve kollarda uyuşma ve güç kaybı yaşıyorum )
*Sol omuzda sürekli çıkma ( yillar once geçirdiğim kaza sonucunda sol omuzum sürekli çıkıp duruyor. )
Yukarıda sıraladığım hastalıklardan dolayı sizce en az %40 özür alabilirmiyim?
Değerli bilgi ve zamanınızı benimle paylaşırsanız inanın çok mutlu edersiniz. Saygılar ve sevgiler.
Her şeyden önce emeğiniz için çok teşekkür ederim.
Umarım doğru yeri meşgul ediyorum. Eğer öyle değilse şimdiden özür dilerim.
İleri derecede Obstructive Uyku Apne hastalığım var. Bu yüzden düzenli olarak CPAP makinesi kullanıyorum. Bunun üzerine en az %40ı tamamlayıp emeklilik işlemlerimi başlatma arzusundayım. Yukarıda bahsettiğim ve ona ilave olarak aşağıda sıraladığım rahatsızlıklarım sayesinde bu haktan yararlanıp yararlanamayacağımı öğrenmeye çalışıyorum. Bunların hesaplamasında yardımcı olabilirmisiniz?
*İleri derece uyku apne (saatte 59 apne)
*Öğrenme bozukluğu/ Disleksi
*Boyun Fıtığı ( Elller ve kollarda uyuşma ve güç kaybı yaşıyorum )
*Sol omuzda sürekli çıkma ( yillar once geçirdiğim kaza sonucunda sol omuzum sürekli çıkıp duruyor. )
Yukarıda sıraladığım hastalıklardan dolayı sizce en az %40 özür alabilirmiyim?
Değerli bilgi ve zamanınızı benimle paylaşırsanız inanın çok mutlu edersiniz. Saygılar ve sevgiler.