Merhabalar arkadaşlar aranıza bugun katıldım uzun süredir sizleti takip ediyorum....
merhabalar sizin bahsettiğiniz ek1 deki mevzuata uygun şekilde 3 aylık çıktımı götürdüm ve 3 aylık ortalamada bırakın 5 altına düşmeyi 8 altına düşmüyordu bende ve sonuç olarak doktor aşağıdaki raporu yazdı sgk ilettim bekliyorum.
Merhabalar arkadaşlar atanıza bugun katıldım uzun süredir sizleti takip ediyorum....
2023 yilinda uyku apne bobrek tasindan 48 suresiz rapor aldim surem prim yetmedig icin vergi ind emekli olmadim suan 2007 giris 4400 prim var hatane gittim uyku apne malulen emekli olmk istryrun makina kullanyrum raporum var dedim bakti olmaz etmezler seni dedi uyku testine sokmuslardi polisngra uyuyamadim cunku makina kullaniyrdum hava alamdim hastnedeki gorevl 3 aykik ciktm biraktim doktor bakmaya bile tenezul etmemisti ..yirttim attim evraklari derken hastanenin uyku merkezi sorumlusu aradi ben baktim ciktina hocayla tartsmssn konustum dedi 3 aylik yeni cikti al gel dedi gittim aldim ciktilarla hocaya ve raporumu yazdi sgk verdim bekkiyoruz makina cikti ahi 3 aylik ortalmasi 8.9 malulen olabileckmiyim ..
hocanın raporda yazısı:
HASTANIN YAPILMIŞ PSG SONUÇLARI BEKLENİYOR İLK PSGSİ ÖZEL HASTANEDE2022 YILINDA YAPILMIŞ OLUP HASTANIN YENİDEN PSG TESTİ YAPILMASIGEREKMEKTEDİR HASTA UYKU TESTİ SONUCU İLE GELDİ. ÖNERİLER: BİPAPTEDAVİSİ ALTINDA OLAN HASTA , MALULİYET DEĞERLENDİRMESİ YAPILMASIİÇİN BAŞVURMUŞ ,ANCAK HASTANIN UYKU SÜRESİ YETERSİZ OLUPDEĞELRENDİRME PSG ÜZERİNDEN YAPILAMAZ MEVZUAT GEREĞİ PAP TEDAVİSİALTINDA OLAN OSASLI HASTALARIN TEDAVİ SÜREÇLERİNİN KAYITLARININDEĞERLENDİRİLMESİ VE ARTERİAL KAN GAZI SONUÇLARI İLE YENİDENDEĞELRENDİRİLMESİ UYGUNDUR HASTANIN 8.10.22 TARİHİNDE YAPILAN PSGTESTİ SONUCU OSAS TANISI KONULMUŞ HALEN BİPAP CİHAZINI İPAP 15 EPAP 7CMH2O KULLANMAKTA OLUP HASTANIN KAYITLARI İNCELENDİĞİNDE CİHAZUYUMU İYİ 4 SAATTEN FAZLA KULLANIM SÜRESİ YÜZDESİ ORTALAMA YÜZDE 80OLUP REZİDÜ AHİ 8.9 OLARAK DEĞERLENDİRİLMİŞTİR. HASTANIN MEVCUTHALİYLE OSA YÖNÜNDEN ENGELLİLİK ORANI YÜZDE 35 OLUP MALULİYETKARARI SGK TARAFINDAN VERİLECEKTİR.