Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi hakkında verilecek rapor süreli mi olur süresiz mi?

Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar forum sakinleri. Ağır derecede uyku apnesi hastalığım var cihaz kullanıyorum. Heyette bu rahatsızlığım ile alacağım rapor süreli mi süresiz mi olur? Birde oran kaç olur?
TEşekkürler.

Bu soruyu bende merak ediyorum. Ayrıca şeker ve kolestrol ve bel-boyun fıtığı var önceki raporum süreli bu hastalıkların hangisini karıştırmadan raporum süresize döner yardımcı olun arkadaşlar.

benımde hafıf dereceli ve cıhaz kullanmıyorum.. zayıfla duzelır mı derler yoksa oran mı verırler?

Tek başına uyku annesinden oda apne hipopne yuksekse 30 veriyorlar bu tekbaşına bir şey ifade etmez ki, diğer hastalıklarla beraber süreli rapor alanda var süresiz rapor alanıda gördüm hastanede ama yuzde 30 un ustunde uyku apnesine oran verildiğini görmedim, bir arkadaşım 140 kilo apne hipopnesi çok yüksek yeni rapor aldı istanbul pendik devlet hastanesinden 30 oran aldı diğer hastalıklarıyla beraber raporu 1 yıl çıkti

orta derece uyku apnesi çıkmıştı diger hastalıkalrımın yanında bipap cihazı verildi 13/18 basınçta kullanıyorum . raporum süresiz

ben yeni aldım 2 yıl süreli verdi sağlık kurulu doktoru ve heyet başkanına göre değişiyor standart yok süresiz alanlar hastane bilgisi paylaşabilirmi bir dahakine oraya gideyim.

Üst Alt