Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi ile cihaz kullanımı ve askerlik durumu!?

emrecicek16

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar herkese, ben de ağır bir şekilde uyku apnesi çıktı. Yaklaşık 1 aydır solunum cihazı iyi uyuyorum. Askerlik şubesine durumdan bahsettiğim zaman beni devlet hastanesine sevk etti. Devlet hastanesi elimde rapora bakarak solunum cihazı uyuduğum da indeksi 13.6 olduğu için askerliğe elverişlidir dedi. Cihazı askeriye sokup sokamacağım hakkında mevzuatta bir açıklama bulunmadığı için bir şey demedi. Askeri şubeye raporu teslim etmeye gittiğim de cihazı kışlaya sokabilir miyim diye sordum. Hiçbiri cihazı sokmanın zor olduğunu askerde yatak yanında priz bulunmanın zor olduğunu belirtti ve isterseniz sağlık raporu itirazı yapıp devlet hastanesine sağlık kuruluna sevk edebiliriz dedi. Acaba sağlık kurulu ne gibi cevap verir? Cihazı kışlaya sokabilir miyim? Ayrıca anksiyete hastayım. Bilen hocalarım yardımcı olursa çok sevinirim

Üst Alt