Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi ile verilen rapor süreli mi olur?

crawlingist

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba
ben özelde test oldum. uyurken nefesim kesiliyor. ağır uyku apnesi denildi. birde cbap cihazı ile test yapılması gerekmiş.
her neyse. işitmeden engel oranım var. uyku apnesi işe yararsa rapor oranımı yükseltmek istiyorum. Benim anlamadığım
osas ile rapor alırsam süreli mi süresiz mi olur rapor. onu öğrenmek istiyorum. rapor alan arkadaşlar bana yazabilir mi?

crawlingist

Özel hastaneyi kabul etmeye bilir kurul.Devletde nöroloji bölümüne görün oradan al ağır uyku apnesi icin%30 oran ala bilirsin.Rapor süreklici diğer hastalıklarına bağlı olur birde heyetteki doktorların görüşüne.Sürelide verirler sürekkide

işitme kaybım sürekli.Fakat uyku apnesi ameliyat olmaz sana dediler.nedeni damak yapım dar olmasından dolayıymış.cihaz önerdiler.bakalım hayırlısı.sürekli verirlerse uyku apnesine başvurmayı düşünüyorum.

Başka cevabı ola nyok mu? Uyku apnesinden kalıcı rapor alan oldu mu?yazan olursa sevinirimi.

crawlingist

İlk aldığım raporda uyku apnesi ve fıtıklardan 44 puan vardı ve rapor sürekliydi, sonra kendim psikiyatriden de puan alsam puanım biraz daha yükselse dedim (kendim kaşındım, hiç gerek yoktu 44 ile emekli olabiliyordum) işin içine psikiyatri girince rapor 2 yıl süreli oluyormus bilmiyordum. İkinci raporum 66 oldu ama 2 yıl süreli oldu. Şimdi her 2 senede bir rapor yenilemek gerekiyor artık. Sözün özü, ağır uyku apnesi teşhisime (35 puan) 4 sene evvel sürekli rapor verilmişti.
Güncel durumlardan lütfen sizde bilgilendirin bizleri. Güncel gelişmeler ne yönde öğrenmiş oluruz.
Geçmiş olsun!

Uyku apnesi için ameliyat olmamı benim Doktorum olan Prof. Hikmet Yılmaz önermedi, gerekçelerini burada uzun uzadıya yazamayacağım ancak, uyku apnesi ameliyat ile kalıcı olarak tedavi edilen bir rahatsızlık değil. 3-5 sene sonra yineleme ihtimali çok fazla, tek çözüm şu an için maske...

Ağır uyku apnesi, süresiz 35 puan. Geçen ay aldım.

bilgilendirme için teşekkür ederim.

Süresiz derken sürekli oluyor sanırım

Üst Alt