Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi, karpal tünel ve fıtık ile alabileceğim oran nedir?

Baydar 45

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar arkadaşlar nöroloji. Uyku apnesi ve karpal tünel için%35+5 baltazar sonrası%38 kardiyoloji%20 ve boyun ve bel fıtığı%8+7 baltazar sonrası%14 bu oranlar baltazar sonrası%57 rapor çıkıyor ancak msk da uyku apnesi raporunda ahi 28 orta yazdığı için%35 oranı%10 a düşürüyor deniliyor bu kezde nöroloji%10+5 baltazar sonrası%14 oluyor bu kezde oran%40,8e düşüyor yanlış bir hesap yapmadıysam bu şekilde baş vursam sıkıntı yaşarmıyım birde raporum süreli mi süresiz mi çıkar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba teşekkürler şimdiden

Msk dediğiniz nedir? Bide Ahi oranı 28 olduğu halde size ağır %35 mi dediler.

Msk yani Merkez sağlık kurulu birden fazla nöroloji uzmanı ile görüştüm hepside raporda hayati tehlike nedeniyle cihaz kullanmam gerekiyor diye yazdığı için %35 diyor hatta oranı düşüremezler diyorlar

bende de rapor var Egeden aldığım orda Ahi 75 ve ağır yazıyor, ama oran yazmıyor. Sizin raporda da ağır ibaresi varmı.?

Bende orta yazıyor oran o rapor da yazmıyor ben o raporu gösterip nöroloji uzmanı ile görüştüm ne oran çıkar bu rapora göre diye cihaz kullandığın için%35 dediler

Ayrıca sizinki kesinlikle%35 ağır olduğu için

-Hafif %5
2-Orta %10
3-Ağır %35

Yönetmelikte oranlar bu ama bilmiyorum. Hakkınızda hayırlısı.

Amin oran düşürselerde ben yanlış hesaplama yapmıyorsam %40.8 yapıyor kararsız kaldım ben de başka sıkıntı çıkar mı diye

diğer bir başlığa yazdım bir arkadaşım %69 olan raporunu Ankara %47 e düşürmüş, Ankara' ya ne kadar yüksek oranla giderse o kadar iyi diyorlar, aynı durum benimde başımda.
Bazıları ise rapor hangi oranda gittiyse o oranda geldi diyorlar. gerçekten tam bir bilinmezlik.

Hayırlısı artık deneyeceğiz şansımızı teşekkürler

Üst Alt