Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi olan kim var?

menzil63

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
uyku apnesi olan arkadaşlar buraya yazarak dertlerini paylaşabilirler

arkadaş bende var heral tüm belirtiler hastalıka örtüşüyo 25 kasımda uyku testine gircem

var kardes haftada 2 gün gibi sıkıştırıyor ilk o oksürük anında ölecekmiş gibi ve nefessiz kalmak cok ama cok kotu

bende de var çokk nefessiz kalıyor ve kalbim duruyormuş hafta 2 kez küçük dil nefes borusuna kaçıyor ve nefessiz bir şekilde uyanıyorumm ve uykusuz kalıyorum

2,5 yıldır cpap cihazıyla yatıyorum.uykunun tadına vardım.tavsiyem uyku testine girin arkadaşlar. ben 2 defa girdim birince sonuç için 2.sinde cihaz için

arkadaşlar hepimize geçmiş olsun benimki ağır uyku apnesi 6 yıl önce burun ve boğazdan ameliyat oldum 6 yıldır cpap kullaniyorum cpap kullanmadığım günler başım çatlayacak gibi gözlerim açılmiyor durduk yerde bakiyorsunuz rüya alemine girmişim cpap olmasa halimiz çok kötü yanlız uyku testine giren arkadaşlar yeme ve içmeye dikkat etsin benim kilom 87 idi şimdi ise 110 kilo artı mutlaka kalp doktoruna görünsünler uyku apnesi olanlarda kalp sorunları ve tansiyon çıkıyor bende malesef çıktı
birde rapor aldım rapor alana kadar doktorla epeyce munakaşa ettim
uyku apnesi ağır derece yüzde %35
hipertansiyon %20
gözden %1
tolamda %49 rapor aldım

Öncelikle herkeze gecmis olsun diliyorum arkadaslar malesef bendede ayni rahatsızlık var sanirim hep uyandıgim zaman yorgunluk halsizlik oluyordu bende horlama sikayetiyle doktora gittim uyku testi yaptilar dun ilk uyku testi sonucunu almaya gittim ve doktor oranların normal degerlerden yuksek olduğunu (normalin 5 benim ise 37 cikmis) ikinci test icin 21 subata gun verdi bakalim hakkimizda hayirlisi

Arkadaslar benim sizden öğrenmek istediğim sadece bu rahatsizliktan dolayi emekli olma sansi varmi baska rahatsızlığım varmi bilmiyorum sigorta baslangicim 01 07 1998 pirim gun sayim 4100 civari degerli fikirlerinizi öğrenmek isterim.

Üst Alt