Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi, stent ve psikiyatrik ilaç kullanımı ile engelli raporu alabilir miyim?

dinc07

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selam Hayırlı ve Sağlıklı Günler Herkese. Bende Uyku Apnesi var. Cihaz kullanıyorum.ahi 29 cıktı. Kalbe stent takıldı 1 tane. 8 yıldır falan Psikiyatrik ilaç kullanıyorum. Rapor almak İstiyorum en azından EKPSS ye girmek için. Yaşam Kalitem ciddi şekilde azalıyor bu durumlar beni etkiliyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Rapor verirler mi. nasıl olacak ve ekpss de avantaj olur mu ?. teşekkürler.

1985 doğumluyum.Antalya Manavgat ta oturuyorum.

dinc07
Psikiyatrik tanı nedir, bilginiz varmı?
Ne zamandır ilaç tedavisi alıyorsunuz?
Psikiyatri açısından tedavi aldığınıza dair 1 yıl ve üzeri poliklinik kayıtlarınız varsa, diğer hastalıkları da eklediğimizde, formüle göre %40 veya üzeri bir sonuc çıkar.
Var olan bütün tedavi raporlarını toplayıp heyete girin.tatmin edici bir sonuç çıkacağını düşünüyorum/Geçmiş olsun...

OğuzHan112 çok teşekkür ederim başta. Yaygın Anksiyete Bozukluğu var. 1 yıllık ilaç raporum var orada öle yazıyor. Tüm İlaçlarımı devlet hastanesine yazdırıp ta aldım haliyle 7-8 yıllık ilaç kullanım kayıtlarım var.

Yukarıda yazdığım rahatsızlıklardan olan varsa tecrübelerini paylaşabilir. Teşekkürler

Selam Hayırlı ve Sağlıklı Günler Herkese. Bende Uyku Apnesi var. Cihaz kullanıyorum.ahi 29 cıktı. Kalbe stent takıldı 1 tane. 8 yıldır falan Psikiyatrik ilaç kullanıyorum. Rapor almak İstiyorum en azından EKPSS ye girmek için. Yaşam Kalitem ciddi şekilde azalıyor bu durumlar beni etkiliyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Rapor verirler mi. nasıl olacak ve ekpss de avantaj olur mu ?. teşekkürler.
Özellikle bu tür psikiyatri bir sıkıntısı olup ta rapor alanların yada almaya çalışanların tecrübelerini dinleyebilirim.

psikayatri yi katarsanız 1 yıllık veya 2 yıllık süreli rapor verirler....önemli olan %40 üstünde rapor almak ..sürekli rapor yenilersiniz...
Raporu alırsanız mutlaka verği indirim için vergi dairesine başvurup verği indiriminizi alın.....

Peki, Teşekkür ederim. Eğer süreli bir rapor alırsam ve ekpss yi de kazanırsam nasıl olacak. Rapor yenilenmez ise iptal mi olacak haklarım.

selamlar geçiş olsun herkese. Yarın Perşembe günü kurula çıkacağım. Psikiyatri süre belirtmeden 25 verdi. Kardiyoloji 20-30 Yazdı. Nöroloji uyku apnesinden 35 verdi. şimdi nasıl olur acaba kurulda. onaylarlar mı, sorun olur mu, yoksa oranları değiştirme yetkileri varmı ? Aydınlatabilir misiniz?

Bipolar hastasıyım 2 senedir düzenli olarak lityum kullaniyorum.Sınav stresiyle başladı içe kapanma kimseyle muhatap olmama , sonrasında bakırköy muayenesinde yatış verilmesi ama yatmamıştım daha sonra intihar girişimim olması ........ Engelli raporu alabilir miyim bilgilendirir misiniz ?

dinc07..hocam kurulda değişme ihtimali çok az olmakla birlikte,yazdıklarına bakılırsa 40 ı rahat geçersin ama işin içinde psikiyatr olduğu için süreli olabilir raporun veya olacaksa emekliliğin...hayırlısı olsun geçmiş olsun..
yakup270913...hocam bence sizi rapor olarak değil de,intihar olayını söylerseniz sağlam bir tedaviye alırlar ilk önce gibime geliyor?..çok geçmiş olsun..

Dün Kurula girdim sonuç nedir bilmiyorum. E devletten bak dediler. Ne zaman belli olur acaba hayırlısı

Teşeüür ederim kurula girdim ama sonucu bilmiyorum daha. e devlete düşecekmiş.

raporum çıktı şükür 2 yıl süreli.

Süreli engelli raporları

2 yıl süreli engelli raporum vardı. Içinde psikiyatride vardı toplam oranım %73 idi. Süresi doldu tekrar rapor çıkarttım ama içinde psikiyatri oranı olmadığı halde yine 2 yıl süreli verildi.üstelik çeşidi kronik yazıyor. Sizce itiraz etsem ne olur olumlu sonuç alabilir miyim. Teşekkürler...

Üst Alt