Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi, tansiyon ve obeziteden toplamda ne oran almam lazım?

telliorhan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben salık kurulundan yeni rapor aldım bana tansiyondan 19 uykuapnesinden 35 verdiler piskolajik sorunum var yeni diye vermediler ama en şaşılacak olan kilom 160 karda boy 173 ve buna hiç vermediler nasıl oluyor bu birde yüzde 47 ye düşünmüşler ne yapmam gerekir saygılar

telliorhan

35 ve 19 verilen oranların balthazard formülü hesabına göre toplamda %47 verilmesi doğrudur. Obezite için de puan vermeleri gerekirdi.

Salık kurulu

Ben salık kurulundan yeni rapor aldım bana tansiyondan 19 uykuapnesinden 35 verdiler piskolajik sorunum var yeni diye vermediler ama en şaşılacak olan kilom 160 karda boy 173 ve buna hiç vermediler nasıl oluyor bu birde yüzde 47 ye düşünmüşler ne yapmam gerekir saygılar

Raporumda bir yıllık vermişler oda tuhaf

Benimde araştırdım uyku apnesi ve tansiyon geri dönüşümü olmayan hastalıklar nasıl bir yıllık veriyorlar itiraz edeceğim de virüs sebebiyle daha raporum hastanede almadım 10 gün oldu çıkalı e devletten görünüyor

Benim raporum da şekere bağli obezite %20 oraninda değerlendirdiler itiraz ederseniz duzeltirler sanirim..

Peki arkadaşlar atıyorum bana apne teşhisini ünv hastanesi koydu.şu an cihaz kullanıyorum diyelim devlet hastanesine rapor için başvurdum. Tekrardan mı uyku testi yapıyor rapor için başvurduğum hastane.

Uyku apnesi teşhisi için yaptırdığınız 1. Yatış raporunuza bakıyor kurul. Tabii siz gene de yanınızda ne var ne yoksa rapor olarak götürün. Doktor sorduğunda gösterirsiniz.

Üst Alt