Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku Apnesi Testi nasıl yapılıyor? Sonuç ne zaman belli oluyor?

nausee

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Uyku kliniklerinde calısma sistemi nasıldır bileniniz var mı? Uyku apnesi testi icin gidecegim ama surec nasıl isler merak ediyorum; ilk randevu ardından hangi islemler yapilir, gece kalmak icin verilen randevu tarihi kac gun sonrasına verilmektedir genel olarak, sonuclar kac gun sonrasında alınabilir vs.?

Merhaba bende de uyku apnesi var.Önce ilk yatışı yapıyorsunuz.Kablolar bağlanıyor.Hastalığın derecesi tespit ediliyor.İkinci yatışta maske ile uyuyorsunuz.Ona göre rapor yazılıp cihaz alıyorsunuz.

tesekkurler mge yanitlarin icin. ben ilk defa muayene icin gidecegim ve randevu aksamı yatıs testini yapmazlar sanıyorum ki. ne kadar surer bu aralık -hastane randevusu ve test tarihi?- onu merak ediyorum

Adana da yatış tarihi altı aya kadar sürüyor.ilk yatıştan sonra ikincisi 15 gün sonra.sizin orasını bilmiyorum.

cok tesekkur ederim. bilgi olsun diye yazayım yine: istanbul'da ilk randevunun 4 gun sonrasına uyku testi icin gun verildi.
hastane de uskudar validebag uyku klinigi

kesin tedav, yok değil mi:(

Üst Alt