Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uyku apnesi titrasyon testine girerken sakal traşı olmak gerekli mi?
uzun adam
Evet var ama 15 gün kullandım. Şuan çalışmıyorum ve Düzensiz uyku var, birde yüzümde çok yara çıkıyor her taktığımda. Uyku düzeni olunca kullanacağım, yara içinde krem kullanınca işe yarar diye düşünüyorum. Benim bar 6
Cpap cihazlarında nemlendirici cihazla kullanın..
Maskeyi sadece burunluklu oranları tercih edin.
Kremle buruna gelen yerlere çalarsanız fazla rahatsız olmazsınız...
Hortumu ve maskeyi haftada bir bebek şampuanı ile temizleyiniz....maskeyi günlük yıkayabilirsiniz...
Sıcak havalarda nemlendiricinin ıstıcısının derecesini düşürün... Rahat edeceksiniz...
Tavsiyeler için teşekkür ederim. Ben burun maskesi kullanamıyorum, sebebi burnumun tıkalı olması, ameliyatta oldum ama işe yaramadı. Tam maske de aldım ama aldığım yer bana dandik maske verdi sanırım, maske takılı iken tahliye delikleri yetersiz kalıyor, uykuya bir türlü dalamıyorum. İş bulunca kendime kaliteli bir maske alacağım. Ha birde hangi maskeyi kullanırsam kullanayım sırt üstü yatarken maske işe yaramıyor. Hastanede bar belirlemek için yapılan test Bana 4 kere yapıldı, en son doktor 6 bar ile kullan sırt üstü yatmamaya çalış 2 ay sonra gel bakalım değerlerine dedi. Ben 15 kullandım burnumun üstünde iz kaldı, geçmiyor geçmezde.
aynı sorun bendede mevcut. ben 9 Mbarda uyuyorum.burun içine giren maskeyi 1 akşam dahi kullanamadan başkasına verdim. burun tıkanıklığı için yapmadan otrivine fıs fıs kullanıyorum. burnumu açıyor rahat uyuyorum. ama bu ilacı kullanmak iyi değil. reçetelerde 7 günden fazla kullanmayın diyor. ilaç burun içindeki kılcal damarları büzerek burnu açıyor.ben 1 senedir her aksam kullanıyorum. başka çarem yok. şimdi pediyatrik olanını aldım. hiç değilse zararı varsa az olsun diye