Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi, unipolar depresyon ve fıtık için rapor oranım ne olur?

Aydındogdu

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Orta derecede uyku apnesi var cpap kullaniyorum unipolar depresyon (32.34.38.39) bel fıtığı ve boyun fitigi var ne kadar rapor alabilirim eylül 2 de heyete g
ircem

Yarın kurula gircem unipolar depresyon 32.34.38.39 oran ne verirler yakın zamanda gir3n varmi

Arkadaşlar obstrüktif uyku apnesi orta derece ahi 28.95 cpap kullaniyorum oran ne verirler

Unipolar depresyon 20 diye biliyorum oranınını değişmediyse.. Geçmiş olsun

Orta derece uyku apnesi oranı 10 dur

1-Hafif 5
2-Orta 10
3-Ağır 35

Unipolar olan tanıyı bugün depresif nöbet olarak değiştirdiler başka hastanedeki epikriz raporunu istediler sonuç haftaya belli olacak teşekkür ediyorum

Uyku apnesi oranı için akciğer tomografisi istedi sanirim ciğerde başka sikintida var sonuç haftaya kaldı teşekkür ederim

Aydındogdu

Geçmiş olsun. nerede heyete girdiniz kaç yıldır tedavi görüyorsunuz benimde unipolar yazıyor tanıda bende pazartesi gireceğim heyete.

Sonucu yazın buraya geçmiş olsun tekrardan..

Sakarya yenikent devlet hastanesinde

2 yıldır depresyon tedavisi görüyorum öncesinde anksiyete bozukluğu görmüştüm son tedavi baz alincak sanirim

Bel ve boyun fıtığından oran vermediler ameliyat yâda platin yok die

Orta depresif nöbet özür orani

Arkadaşlar orta depresif nöbet tanısıyla 2 yıldır tedavi görüyorum ilaclarim sulinex repedra lithuruill cedrina kaçıran alirim yakın zamanda giren varmı heyete

öncelerı ban muayeneden sonra ısbası raporunda basit sızofrenı yazıyodu en sonda depresıf nobet yazdı sımdı bu sızofrenıyle depresıf nobet ayrı hastalıklarmı yoksa benım tanımmı degıstı. En son doktora gıttıgımde de nobet felanda gecırmedım senı ıyı gordumde dedı.

Nöbet gecirip gecirmedigini çok üç nokta olmazsa sen bioemezsin sara degilki bu agzindan köpük gelcek dr degistirdinse taniyida degistirir anlattiklarina gore

Aydındogdu

kardes kac senelerdır gıdıyom tek sıkayetım olmadı nasıl ben bılemıcem hadı ben bılemıyom aılemdemı bılemıyo. aklı son derece gıdık olursan bılemezsın bız kendımızı bılen ınsanız.

2 yıldır öncesinde anksiyete bozukluğu tedavisi görüyordum

%20 veye 25 diye biliyorum unipolar depresif nöbet orta derece oranını doktor söylemişti tabi şimdi değişmediyse geçmiş olsun..

Teşekkür ederim perşembe belli olcak ama şu geçen süreç çok stresli oldu benim için sonucu yazarı.

Üst Alt