Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi, ürolojiik rahatsızlık ve astım için rapor alabilir miyim?

turann5560

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Apne - hipoape indeksi 17.5 saptanmıştır. Uyanık iken %96.6 oksıjen kaydedilmiştir. Anaormal solunum olayları ileoksiyen %79 a kadar dusmustur. Solumum olaylarında saatte 17.5 sıklıgında tekrarlayan, sırtustu pozısyonda belirgin artıs gösteren obsuktruktif tipte apne ve hipoapneler şeklinde anormal solunum olayları kaydedilmiştir. Yuzeysel bacak Emg kayıtlarında anormal solunum olaylarına eşlik eden saatte 11.8 sıklıgında tekrarlayan periyodik bacak hareketleri kaydedilmiştir. SONUC:BU BULGULAR HASTADA HORLAMANIN EŞLİK ETTİĞİ POZİSYONEL OBSRUKTİF UYKU APNE SENDROMU OSASA VARLIGINI GÖSTERMRKTEDİR.

Üroloji:
Sonuc:soldavariköz venler, derin insprium ve valsalva ile venöz reflü.
Sağkaput epididim lokalizasyonunda 27 Mm, solda13 Mm çaplarında kistik lezyonlar(epididim kisti)

ALARJİK ASTIM TEŞHİSİ KOYDULAR VE SYMBİCORT FORTE TURBUHALER İLACINI YAZDI. ALARJI TESTI YAPILDI FAKAT ALARJI BULUNAMADI.
BU HASTALIKLAR İLE ENGELLI RAPORU ALABİLİRMİYİM

Üst Alt