Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi ve astım ile alabileceğim oran nedir?

Serkaneylem

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bende uyku apnesi çıktı şiddetli santral uyku apnesi göğüs doktoru bu hastalığın tedavisi olmadıgi ve ikinci uyku için yatmami söyledi cihaz için yatacakmisim sonuç kağıdında ahi.66.2 olarak çıkmış hiper tansiyon hastasıyım Raporlu ilaç kullanıyorum 7 yıldır astım var bende 3.4 yıldır lakin ilaç kulllanmadim şimdi ilaç kullanıyorum sft testine girdim ilaçlı ilaçsız olarak ilaçsız
Bu ilaçsız sft testi
FVC.78
FV1.80
FV1/FVC 107
Bu ilacli sft testi
FVC.70
FV1.71
FV1/FVC.105
Şimdi ilaç kullanıyorum bu ay sonunda tekrar gireceğim sft testine ve ona göre ilaca başlayacak doktor.
Elimde iş kazasi sonucu parmaklarimda sakatlık mevcut ssk dan iş gücü kaybı için başvuru yapmıştım %3.3 vermişlerdi parmaklarima şimdi bana bu hastalıklardan kaç oran çıkar acaba istediğim oranı geçersem vergi indirimine başvuru yapacağım raporum surelimi gelir suresizmi acaba prim dolu ama sigorta eksiğim var emeklilik için teşekkürler

Serkaneylem mrb uyku apnesi ve tansiyona oran verilir
Buda %40 bulur astım için oran vermeme ihtimalleri var uyku apnesinden oran verecekleri için geçmiş olsun.

Teşekkür ederim hayırlısı diyelim inşallah peki uyku apnesinden ve tansiyondan alırsam raporum süreli veya süresiz olma ihtimali ne kadar umut2135

uyku apnesi: 35, tansiyon: 10, astım: hafif 20, orta 40, ağır 80 sürekli alırsın geçmiş olsun.

Üst Alt