Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi ve diğer rahatsızlıklarımdan kaç puan alırım?

erdogan33

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba

rahatsızlıklarım:
1) Uyku apnesi 2020 de testim Ahi 29,6 çıktı. 2. test için gidemedim.
2) Bel fıtığından 2007 de ameliyat oldum. 2020 de yeniden ameliyat dediler ama olmadım. Kütlettirerek biraz rahatladım
3) SFT testini çok zor veriyorum. Değeri aklımda yok ama baya zorlandım polislik sınavında. 2 doktor yanıma geldi 10 denemede ancak verebildim.
4) Baya önce kolesterol raporu verdiler. Aslında kronik. Babamda da kolesterol ve tansiyon vardı. Sonra biraz yememe içmeme dikkat ettim düzeldi gibi.
5) Horlama şikayetim de var. daha önce burun etinden ameliyat oldum.
6) Hemoroid den ameliyat oldum.

Kaç puan ediyor bu hastalıklar.

Rapor sonucum çıktı.

Bel fıtığından ameliyat olmuştum 11 puan
Uyku apne 72,5 ahi çıkmıştı 35 puan
Rapor süresiz verildi ve 42 puan aldım. Şimdi defterfarlığa gidip vergi indirim başvurusunda.

öncelikle geçmiş olsun. raporunuz hayırlı olsun. Uyku apnesinde kurul aldığınız rapora göre mi puanlıyor yoksa yeniden uyku testine mi giriyorsunuz?

İlk uyku testine girdim ilk test. Sonuç çıkınca kurula başvurdum. Test sonucu 6 ay geçerli sayılıyor. Ben ay bile geçmeden kurula başvurdum. Mevcut raporu dikkate alarak karar verildi.

Üst Alt