Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi ve hipertansiyon ile emekli olabilecek oranda rapor alabilir miyim?

myuce73

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben uyku apnesi ve hipertansiyon hastasıyım ve raporlarım var.bugün defdarlığa vergi indiriminden faydalanmak için başvurdum hastaneye sevk edildim sigorta girişim 1989 günüm ise 7000 günü geçti erken emekli olma şanşım ne kadar yardımcı olursanız sevinirim.

Uyku apnesinden % 35, Hipertansiyondan % 10 alırsınız, toplamda % 42 yapar, buda 3. derece vergi indirimi olarak döner size, ve 15 yıl 3600 gün ile emekli olursunuz ssk'dan...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

iyi akşamlar sayın site yöneticisi benim vergi indiriminden faydalanmak için başvurum üzerinden 6 ay geçti uyku apnesi ve tansiyon raporlarımı toplamaya uğraşıyorum, psikolağa gitsem psikoloktan ne kadar rapor alırım...yanlız işlemlerim başlarken psikolağa gitmem gerektiğini söylememiştim sorun olurmu...

Son düzenleme:
hastaneden 1 yıllık kontrollü toplamda % 53 papor aldım uyku apnesi obezite ve tansiyondan evraklarımın deftardarlığa gönderileceği söylendi bundan sonra süreç nasıl işliyor emekli olabilecekmiyim...

evraklarım defterdarlığa gelmiş ve ankaraya yollandı beklemedeyim...

Üst Alt