Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi ve kas hastalığı ile ehliyet alabilir miyim?

yesilbeyaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Ehliyet için aile hekimine gittim beni nöroloji polikliniğine sevk etti. Kas rahatsızlığımdan dolayı komisyona sevk eder diye düşünüyordum ama uyku apnesinden ehliyet için onay vermem dedi. Komisyonada sevke gerek yok dedi.
Ehliyete onay vermezse nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim...

yesilbeyaz
bir an önce uyku apnesi için tedaviye baslamanız lazım uyku abnesi oranınız yada seviyesi nedir acaba düsük orta yada yüksek gibi oda onemli diger türlü alamazsınız ayrıca uyku apnesi ehliyetten daha mühim olan uykuda nefes durmasına bağlı olarak ölümle sonuçlanır Allah göstermesin eger cihaz kullanıyorsanızda cihazınızın hafıza kartındaki günlük apne grafiginizi doktorunuza gösterin derim eger sürekli olarak kullanıyorsanız ve fayda görüyoruyorsanız doktorunuz değerlendirecektir ehliyet konusunu

Ahi oranı 14.3
Sonuç hafif şiddette uyku apnesi yazıyor.

Bundan önceki sonuçtada hafif şiddette uyku apnesi yazıyordu. Doktor sonuç yüksek olmadığı için cihaz verilmez demişti.

Ehliyet için gittiğim doktarda düşük olsa bile cihaz kullanman gerekiyor dedi...

Üst Alt