Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi ve obezite için % 40 ve üzeri orana sahip rapor alabilir miyim?

yusuf tunel

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Iyi günler arkadaşlar 4 yıldan beri cpap cihazı kullanıyorum şuan 24 yaşındayım askeriyeden çürük aldım cpap cihazı, aşırı kiloya bağlı obezite nedeni ile...
Süreyyapaşa göğüs hastalıkları uyku bozuklukları ünitesinden tespit edildi ve cihazı aldım bunun erken emeklilik veya iş için özür belgesi alabilirmiyim sizce bilen ilgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim...kolay gelsin teşekkürler...

aynı vakanız(hikayeniz) yaşan arkadaşım yüzde 66 rapor aldı.. elinizde mevcut olan tüm tıbbi belgeleri rapor alırken gösteriniz

ilgilendiğiniz için tesekkürler... o arkadasınızla bir irtibata geçme durumunuz var mı işlemleri nasıl başlatmış önüne cıkan engeller nelerdir adına... otel de çalışıyorum muhasebe bölümünde olduğumdan çok yoğunuz eğer böle bir durum varsa tam araştırıp gidip basvurmak ıstıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

elinde mevcut olan tıbbi belgeler ve askerlik raporu hastalığa dayanak raporlar vs. hastaneye götürüp 3 adet fotoğrafla bir adet dilekçeyle sağlık kuruluna başvurup, bir kaç hafta içinde raporunu alıp bir adet rapor ile hükümet konağında mal müdürlüğüne başvurup vergi indirimi işlemini halletmiş

Üst Alt