Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi ve varis nedeniyle hangi oranda rapor verilir?

Nakreslim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

2 Sene önce özel bir hastanede ağır uyku apnesi teşhisi kondu ve 2 yıla yakındır cpap cihazı kullanıyorum. Ayrıca 4 yıl önce yine özel bir hastahanede sol bacağımdan varis ameliyatı oldum. Sağ bacağımda da varis var fakat dr. şimdilik ameliyata gerek yok dedi. ayrıca 8 yaşımda trafik kazası geçirdim. Bu kaza sonucunda kalın bağırsağımda parçalanma oldu ve bu sebeple de ameliyat oldum. Bu durumda bana engelli raporu verirler mi? Verirlerse %' de kaç olur? Çok teşekkürler şimdiden. Allah'a emanet olun. (Yaşım 41)

uyku apnesi ahi oranı kaç 30 ve üzeriyse yüzde 35 uyku apnesinden alırsınız aynı hastalılar bendede var uyku apnesinden 35 aldım varisten oran alamadım varisin ilelemiş hali derin ven trambozuna oran veriliyor bende kalp problem vardı yüzde 42 aldım siz heyet girin şansınzı deneyin hemde deneyim olur fikir sahibide olursunuz

Nakreslim

Uyku apnesinden %35 alırsınız. diğer hastalıklarınızın oranını bilemiyorum ama size %7 oran yeter. alırsınız diye düşünüyorum.

Varisten vermezler bağırsaktan alırsın gastroya gitcen onun için

Üst Alt