Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku bozukluğu ve panik atak tedavisi için kullandığım ilaçlar!?

aezakmi

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, bugün Psikiyatriye gittim. Doktor uyku bozukluğu için zestat ilacını, Panik atak için paxera verdi. Bu ilaçları kullanan var mı? 1 ay sonra gel durumuna göre ağır ilaç yazacağım dedi. Bunların bir faydası var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok mu kullanan?

aezakmi arkadaş o ilaçlar kişinin bünyesine, göre değişir kimini mışıl mışıl uyutur kimini hiç uyutmaz, mesela 1 ilac var adını yazmayayım kimini 25 gr uyuturken kimini 1200 gramı uyutmuyor ,her şey senin bünyenin vereceği tepkiye kalmış allah şifa versin uykusuzluk çok zordur yıllardır ugrasiyorum

muntada al ansar

Hocam şimdi engel oranı veriliyor mu buna? Ona göre rapor 32 engelim var ileride ekletme yaptırayım.

ben kullanıyorum paxerayı, bana göre hiç bir etkisi yok ama dr ye göre var. rapora ekletme kısmını bilmiyorum.

suskun62
Ya bana psikolojik hastalığın ilerlemiş dedi. Bunlar olmazsa biraz daha ağır ilaç vereceğim dedi.

Yeni tabloda insomnia için galiba 10 oran veriliyor çok bir şey bekleme ama benim dediğim sadece insomnia,sonra elinde bir rapor varsa bu hastalığı sonra nasıl ekletebilirsinki yeniden rapor alman gerekir aezakmi

muntada al ansar

32 lik engelim var. 10 olsa itiraz edip yeniden rapor çıkartırım.

panik atak illa ki tedavi olunması gerekir mi

aezakmi

Ama kardeşim benim uyku bozukluğum var demen le onlar oran vermez önce psg testi isterler ,devlet hastanelerinde psg için 2 sene 2.5 sene sonraya gün veriyorlar öyle yeni rapor almayı düşünüyorsan uyku bölümüne git psg yazsınlar,kim bilir ne zamana sıran gelir
Geçenlerde tabloda görmüştüm insonmi ye %10 ,uykuda nefes durması, apne hipopneye göre %35 falan oran veriliyor

ahmet311

Evet sıçrama,sayıklama var. Konuşuyorum yani.

muntada al ansar

Psg testi dediğiniz ne oluyor?

Son düzenleme:
aezakmi

Psg uyku testi demek 1 gece kafana elektrot bağlayıp hastanade yatıyorsun onlar senin uykuda ki hareketlerini, beyin dalgalarına bakıyorlar ona gore sende insomnia varmı yoksa ,uykuda nefes duruyormu bunlara bakıyorlar 2019 yönetmeliğine kadar insomnia için oran yoktu çıkan yeni yönetmelikte insomnia için 10 demişler ama panik atak için oran veriliyormu bilmiyorum sen önce bir uyku bölümünden psg için gün al , en az 2 sene sonraya 1.5 sene sonraya randevu veriyorlar haberin olsun, özel hastaneler de yapıyor psg 4 yıl önce 600 tl idi şimdi kaç tl bilmiyorum

ahmet311

Hocam kullanmadım. Çalışan birisiyim bu ilaçlar beni işten attırır. Uyku vs. Şeyler sıkıntı şeyler. 1 ay sonra doktora anlatırım.

Üst Alt