Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku testini de eklersem raporum % kaç olur?

şakir59

hafif uyku bozukluğu için verilecek oran % 5'dir. Bu da rapor oranını % 40'a çıkarmak için yeterli olmaz.

sizinki hafif olduğu için ikinci test istememişlerdir.ancak ikinci test sonucunda cpap cihazı yazarlarsa yüksek puan alırsınız..

bundan puan bile vermiyebilirler...

BENDE ŞEKER VAR GLİFOR 1000 MG KULLANIYORUM.RAPORLU öyle olduğu halde şekerde sınırda diye rapor oranı sıfır verdiler.şekere puan vermediler.

Uyku apnesine yüzde 35 oran veriyor arkadaş yeni emekli oldu

AHI değerinin 30'dan fazla olması halinde 35 verilir ve o zaman da ağır olarak değerlendirilir. en alt kısımda hafif olduğu belirtilmiş.

Cevap icin tesekkurler arkadaslar Sonucu yeni aldim nisanin 20 sine uyku polikilinine randevu verdiler test yapilan bolumden doktora gostercem o gece durust uyuyamadim ayni odada jandarmalar mahkum getirmis uyku testi icin ikide bir iceri odaya girip ışıkları yakip mahkumu kontrol ediyordu bende uyuyamadim doktora soylicem yeniden test yaparmi

Son düzenleme:
şakir bey istanbuldaysanız bezmialem vakıf üniversite hastanesine gidin aklı başında bir testinizi yaptırın.gerçekten bir rahatsızlığınız varsa burda çıkar.. 5 yıldızlı bir otel gibi ...uyku apnesi testi her yerde yapılmaz...buraya gidin ne dediğimi anlayacaksınız...işin uzmanı kişiler...
çok yeri araştırdım....burası % 100 mükemmel bir yer fiyatıda diger yerlerden daha düşük................

Sayın mehmet bey merhaba siz demişiniz bezmialem vakıf üniversite hastanesine gidin diye ücretlimi ve ne kadar ücret alıyorlar test için o hastaneden sonuç aldıyan sağlık kuruluna çıktıyan geçerli oluyormu bilgi verirseniz sevinirim

1 test 220..2.ci test 320 k.b.b ücreti 75 tl. Gögüs hastalıkları dr. 100 tl 5 ay önce fiyatlar böyleydi arayıp ögrenebilirsiniz..istanbulda en ucuz burası..

Diğer hastaneler tek test için 1000 tl ile 1500 tl istiyorlar...2 test 3000 tl yani soygunculuk başka birşey değil

Aldığınız test sonuçlarını bütün devlet hastaneleri kabul ediyor...ondan yana sorununuz olmasın

Devlet hastanelerinde hemen randevu alamıyorsunuz....daha önce üniversite hastanesine yaptırdım 2 test için 5 sene önce 1800 tl ödedim siz anlayın..doktorları ilğili hastasını dinliyorlar tecrübeli insanlara yaptırmak her zaman iyidir...

Uyku testi sonucu

https://hizliresim.com/9mnlOZ
Arkadaşlar bu uyku testi sonucuna göre % kaç oran verirler sağlık raporu için daha evvel 3 kere heyete çıktım % 30 da kaldım mayıs ayının ortasında 6 ay doluyor yeniden başvurcam

UYKU İLE İLİŞKİLİ BOZUKLUKLAR

1-hafif %5
2-Orta %10
3-Ağır %35

daha önce hakem hastanesi %30 oran verdi fmf ve uyku apnesini ekletip oran alabilirmi

selamın aleyküm arkadaşlar daha önce 3 kere heyete girdim 3. de hakem hastanesi %30 verdi Kronik Viral Hepatit B Delta Ajansız dan %30 verdi gastroentoaloji verdi bende fmf var çocukluk çağlarından beri fmf e oran vermediler üzerinden

9 ay geçti yeniden başvurmak istiyorum fmf ten günde 2 defa COLCHICUM DISPERT 0.5 mg kullanıyordum karın ağrısı ve eklem ağrılarım devam ediyor şimdi Romatoloji bölümüne gidiyorum tedviye devam ediyorum karın ağrısı ve eklem ağrılarım devam ediyor doktorum ilaçları değiştirdi şimdi yurtdışı COLCHICINA LIRCA 1 MG 60 TB ten günde 2 defa kullanıyorum ama karın ağrısı ve eklem ağrıları devam ediyor şidide romatoloji doktoru yurtdışı ilaç Anakinra kineret iğnesi verdi kullanıyorum

ağrılarım yine devam ediyor çapa tıp fakültesinden gastroentoralojiden takipliyim Kronik Viral Hepatit B Delta Ajansız ve romatolaji den takipliyim uyku testine girdim sonuçta hafif derece uyku apnesi yazıyor bu sonucu hakem hastanesi kararından sonra aldım şimdi bu rahatsızlıklardan

yeniden başvurmak istiyorum hakem hastanesi sonucundan sonra 10 ay oldu ben şimdi il sağlık müdürlüğünemi gidip başvurayım yoksa en yakın hakem hastanesinemi başvurayım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinrim

Selam arkadaşlar yeniden başvurucam rapor için direk hastaneyemi gideyim yoksa ilsağlık müdürlüğünemi

Üst Alt