Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uykunuzda konuşuyor, sayıklıyor musunuz?

bende var gece korkuyorlar kapıyı kapatıyorlar ailem

gitmedim ben bazen farkında oluyorum bazen farkında olmuyorum ailem diyor sen bizi korkuttun diyor kapıyı kapattık diyorlar

Ahmet T

Ben doktora gitmeyi dusunuyorum ama baska yasayan ve giden varmi doktora acaba duzelme ihtimali varmi yokmu ogrenmek icin bu soruyu sordum

Bende hastalanmadan önce uyku sırasında bağırıyor, çığlık atıyordum. İlaçlara başlayınca geçti. Şimdi de ölü gibi derin uyuyorsun diyorlar. Bir de önceden çok rüya görürdüm ama şimdi uyumamla uyanmam bir gibi hiç rüya yok arada sırada rüya görüyorum ama çok saçma rüyalar.

oylebirisi

Ben hep sayiklarim bazen bende ruya gornedeb uyurum ama nadir olur genelde sacmada olsa 3 kez sabaha kadar ruya gorurum 3 kez uyanirim yani ruyadan sonra geri uyurum ve surekli konusurum bagirip cagirma ruyaya gore veya bilincaltinda olan seyler meydana gelince olur ama az olur herzaman bagirmam

Psikoterapi
Gercekten ise yararsa buyuk sevaba girersin dostum

Tesekkurler

Uykumda konusmama engel olsun yeter

Bu konuşma olayı bende çocukluğumdan beri var. Cuma günü psikolojiye gideceğim. Ailem özellikle bu durumdan rahatsız oluyor. Bağırmaktan uyuyamıyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ahmet311

Tavsiye üzerine ilaç almak iyi sonuçlar getirmeye bilir. Başkasına iyi gelen ilaç size iyi gelmeye bilir. Önce muayene daha sonra dr. n uygulayacağı tedavi seçeneklerine göre ilaç kullanmalısınız.

Uykuda konuşan var mı?

Tedavi olmak icin hangi bolume basvurulmali psikiatri bolumu bakiyormu bu soruna

Uzaktan akrabam konuşuyordu hatta gülüyordu artık ne görüyorsa. Numaradan yapıyor sandım meğer numara değilmiş uyandığında sordum hatırlamıyor. Hiç kafaya takmadan öyle yaşamaya devam ediyor. Şu an evlendi. Nasıldır bilemiyorum. Zaten hastanede hemşir. Engelli değil.

Alman

Ben konusuyorum ve bazen hatirliyorum bunun bi sorun oldugunu dusunuyorum cunku uyaniyorum uykumdan kendi sesimle bi tedavisi olmali diye dusunuyorum ama hangi bolum ilgileniyor bilmiyorum

Zaman zaman bu durum herkeste olabilr,günün stresi uykusuzluk aşırı yorgunluk,bazı ilaçlar vs.

Hastalık boyutunda olduğunumu düşünüyorsunuz? Öyle ise önce nöroloji sonra psikiyatri,
ahmet311

Uykumda değil ama üçharflilerimle konuşuyorum. Varlar mı yoklar mı onu bile bilmiyorum ama bazen var gibi oluyolar. Hayallere dalıyorum öyle... Sonra bitiyo hayaller olsun diyorum böyle gitsin bakalım... Sürekli bu döngü dönüyo... Arada kahkaha atıyorum annem diyo neye gülüyon diyom aklıma bişey geldi. Halbuki üçharfliler espri yaptı sanıyorum...
Bu arada o kadar zeki geliyolar ki bana , yüzlerce kişi toplansa böyle espriler yapamazlar gibi hissediyorum bazen. İşin komik yanı ise var olmama ihtimalleri çok yüksek. Beynim bana oyun oynuyo olabilir ve ben anlamak istediğimi anlıyo olabilirim. Hakkımızda hayırlısı ne diyim...

Kısa bi zmn önce avucumda 12,22 yazısını gördüm romen rakamlarıyla. 12inci ay ve 22 yide selimiye camisinden(selim) (yani yağmura doyacağız ne istersek olucak diye yorumladım )

Bakalım kısa bi zmn kaldı 2022 ye , hiçbişey olmazsa bu zannetmelerimde iyice azalıcak ve hasta olduğumu daha fazla düşünücem...

Nurtan

Tesekkurler

Tedavi olan varmi tedavisi nasil oluyor. Tedavi goren biri lazim

Bu konuda bilgi verebilecek varmi

Gün içinde yaşadığımız , gördüğümüz bir olay bilinç altında yer edinip uyurken olayın içinde yer alıyor muş gibi tepki veriyoruz yani korkacak bir durum yok.

(ben)

Evet ruya icinde veya bilinc altindaki seyleri soyluyoruz ama rahatsiz edici olabiliyor

ahmet311

Biz duymayız odada yalnız isek. Ailem dediki dün akşam kimle konuşuyor dun,
Ben dedim ki, kim olacak uyuyor dum
İnanmadım tlf ses kaydını açtım uyudum. Sabah uyanınca baktım yattıktan iki üç saat sonra dur yapma vurma demişim iste öyle korkulacak bir durum yok.

Üst Alt