Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uykusuzluk için Serequel kullananlar?

Bitmeyenumut

Yasaklı Üye
Konular
45
Reaksiyonlar
0
Bugün özel bir tıp merkezinde psikiyatri muayenesi oldum. Tek sorunum uykusuzluk ve karamsarlık mutsuzluk. Doktor 50 mg serequel ve unisom verdi? Kullanmalı mıyım serequel şizofreni ilacıymış...

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şizofreni ilaçlarına antipsikotik ve nöroleptikte denilir. Bu antipsikotikler aynı zamanda majör depresyon da, bipolar tedavisinde, obsesif kompülsif bozukluk gibi yada tik rahatsızlığında ve hiperaktivite gibi rahatsızlıklardada kullanılmaltadır yani endişe edilecek bir durumunuz yok ilaçlarınızı kullanmalısınız ve şunu bilinki ilacı kullandıktan sonra etkisi en az 4-6 hafta sonra ortaya çıkacaktır bir takım yan etkileri de olacaktır ama faydası daha yüksek olduğu için kullanmalısınız.

Uyku için rexapin ve redepra nın üzerine tanımam [FONT=sans-serif]serequel [/FONT][FONT=sans-serif] ayakta atma yapıyor.[/FONT]

Okb için seracuel az uyutur seni

Annem kullandı panik kaygı var

Rahatsızlığın neki

unisom zaten eczanelerde reçetesiz satılan bir uyku ilacıdır.
ucuzudur. bayıltır ve sabah baş ağrısı ile uyanırsın.
diğer ilacınızın yüksek dozları şizofreni de kullanıldığı doğru ancak tahminim size düşük doz vermiştir.
düşük dozları antidepresan özellik taşır ve mutsuzluğunuza iyi gelir . seratonin hormonunuzu yukarı taşır bu da sizi mutlu eder.
geçmiş olsun

Dün gece 2 de uyumadan 50 mg serequel ve 25 mg unisom içtim akşam 7 de zor uyandırdılar. Sevdim bu işi dertlerden sıkıntılardan kaçmanın en iyi yolu uyumak.

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt