Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uykusuzluk ve panik atak için hangi bölüme gitmeliyim?

aezakmi

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, bende uykusuzluk mevcut. Gece uyuduğumda bağırıyorum ve uyuduğumda haberim olmadan geziyorum. Ailemden biri yanımda yatmak zorunda kalıyor. Evde tek yalnız kaldığımda panikliyorum. Kalp sıkışması,nefes darlığı yaşıyorum. Bir de kapalı alan korkusu da mevcut bende. Asansöre vs binemiyorum. Hangi bölüme gitmeliyim. Psikolojiye gitmemi öneriyorlar? Hangi hastalığa girer bu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

calısıyor musun okuyor musun ? ben sana gıt dersem gıt eger calısıyorsan sıgortan doluysa pskıloga gıt emeklı olmaya bak eger calıspda ılacları dayanabılceksen yıne pskologa gıt benım dıceklerım bu kadar aezakmi

benkım

7 senedir çalışıyorum bir işte. Ne teşhisi koyarlar acaba?

Geçmiş olsun. Panik atak ve uyku bozukluğunuz için psikiyatri'ye gide bilirsiniz. Uyur gezerlik bazen belirli yaşlarda olup, geçiçi de olabiliyor. Nörolojik durumlardan da kaynaklı olabilir. Bu durumu stresli zamanlarda daha yoğun yaşarsınız. Uykunuzu düzene koyarsanız ve stres gibi etmenlerden de uzak durursanız tekrarlayan durumlara maruz kalmaya bilirsiniz.

Nurtan

Benim şimdi 32 işitme engelli tam teşekküllü raporum var. Panik atak ve uyku bozukluğu için kaç oranda rapor verebilirler?

aezakmi bence bıraz daha calıs sıgorta doldur 3600 mesala yoksa hıc calısamazsın benım dıcem buuuuu

benkım

İyi de psikolojiye gidipte çalışmanın ne alakası var anlamadım?

geçmiş olsun psikiyatri diye düşünüyorum..

POWER_

Panik atak için oran verirler mi? Bir kapalı alan korkusu da mevcut.

aezakmi verdıgı ılacları kullanda gorursun bakalım kolaymı calısıyorsun uyku uyumakdan calısamazsın dıyorum gucunun %460 alıyor ılac yanı uyuyacaksın merak etme bence gıtme

Dün gece ilaç içmeden yattım uyuyamam normalde ilaçsız ama yorgundum uyumuş kalmışım sabah her zaman olduğundan çok daha moralli kalktım normalde sabah o kadar kafam rahat ve moralli kalkmam.

sokrates

Gideyim bakalım. Ne diyecek doktor.

Üst Alt