Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uykusuzluk yaşayan var mı?

Ben uyuyamadığımda melatonin içiyorum, eczaneden aldım.

Melotonin kullandım bi ara hatta 2 tane içtim hiç işe yaramadı , siz ne kullanıyorsunuz?

Etkili mi bari hemen uykuya dalabiliyor musun

@Death, bende işe yarıyor ama annemlerde işe yaramıyor mesela. Onlar melamoon kullanıyor.

18 yaşından beri. 30 senedir. Lanet olsun şu insomnia denen hastalığını icat edene!

Ben artık kafayı yemek üzereyim gece dön dön 1 gram uykum yok , bu normal değil bence

Tabi ki normal değil. Uykusuzluk bir insanın başına gelebilecek en büyük problemlerden biridir...

Kan değerlerine baktırın magnezyum ile ilgili de baktırın derim değerlerinize..birde gün içinde aktif degilsenizde etkisi vardır

Doğru bir ara bende uyku sorunu yaşıyordum hiçbir şekilde uykuya dalamıyordum ,hatta bundan dolayı tüm hayatım mahvolmuştu ,bu sorunu sadece ilaçla çözebiliyordum 25 mg ketiapin uyumam için yeterli geliyordu bu arada kan değerlerine baktırmanda mantıklı olabilir

bende öyleyim kardeşim gece uyumuyor bu beyin o kadarda melatonin kullanıyorum banamısın demiyor sabah olunca uykum geliyor gündüz uyuyorum manyaklar gibi.Gündüz işim varsa ayakta uyukluyorum.

ilginçtir ekt olduktan sonra uyku sorunum düzeldi

O kadar uzun süre uykusuzluk normal değil psikiyatriste gidin bence. Benim de başıma geldi uykusuzluktan yürüyemez konuşamaz hale geldim. Doğru uyku ilacını bulana kadar kabustu hayat resmen. Hala aynı sıkıntı devam ediyor gerçi, bazı ilaçlar daha beter uyku getiriyor ama yine de uyutmuyor. Dün mesela yere düştüm oturacağım derken o derece uykusuz ve uykuluydum. Eski ilacıma dönmem gerekecek ama bağımlılık yapıyor diye asıl iyi gelen ilacı yazmıyorlar en son verilen ilaçda kırmızı reçeteli olduğu ve yine bağımlılık yapan bir sınıfta olduğu için ben değiştirmesini istedim yakında yine yazmayacak zaten diye ama şimdi gittiğimde yazar mı ondanda emin değilim. Bir de o problem var yani maalesef

Ben sabah erken kalkmışsam gece erken uyuyorum
Tatil günleri hafta sonları falan geç uyandığım için gece de geç uyuyorum

Benimkisi normal gibi o zaman

Brn de uyuyamıyorum. sabaha karşı zor uyuyorum ve bu sefer de uyanmakta zorlanıyorum ve kafayı yiyecek duruma geliyorum
Bu saçmalığı doktorumla paylaştim ve onemsemeedi. Bu daha da kafayı yedirtiyor

Anlatılanlara göre uykusuzluktan değil uyku düzeni bozukluğundan bahsediyorsunuz.
Gece almanız gereken uykuyu sabah alıyorsanız sadece düzeniniz bozuktur.

Gerçekten uykusuzluk çekiyorsanız gün içinde çok yorulmadığınız için veya şeker kullanımı yüksek olduğu içindir.

Midedeki bir rahatsızlık veya mide suyunun boğaza gelmesi gibi durumlar varsa kesinlikle karbonhidrat kaynaklıdır. Özellikle şeker ağır bassa da aşırı hamurlu, kötü yemekler de aynı şeyi yapabilir.

Sağlıklı beslenirseniz belki bir nebze sağlıklı olur ve beyin kötü düşünceleri bırakıp uyumak isteyebilir. Bence karbonhidrat ya da stres kaynaklı olma ihtimali yüksektir. Rutin olarak stresliyseniz sağlıklı beslenip, üstüne de sporunuzu yaparsanız belki stresiniz azalır.

@Death, Başka bir pisikiyatrik rahatsızlığınız var mı yoksa sadece uykusuzlukmu şikayetiniz.

uykumda eziyet ediyorlar o yüzden uyumak istemiyorum

Üst Alt