Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uykuya geçişte halüsinasyon görüyor musunuz?

Limooon

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
3
bende tam uyku halinde veya yarı uyanıkken ciddi bir halisinasyon durumu var. bazen rüyayla bitişik görüyorum. ama bu sene inanılmaz bir halisinasyon görüyorum. son 6 içinde en az 5-6 tane halisinasyon gördüm. ama hiç korkutucu değil yani. hepte tekrar uyuyorum ve uyandığımda hatırlıyorum. renkli örümcek ağları gördüm tavanda bu gece. daha öncede tv nin ışıklarını başka bişeye benzettim. bebek eli gördüm koltuktan çıkıyo hemen başucumda elini sallıyodu. bunun gibi birsürü halisinasyon gördüm yılanlar gördüm . genelde benzetme türü halisinasyon görüyorum ama hiç alakasız da halisinasyon görüyorum bebek eli mesela koltuktan çıktı hiçbi şekil yoktu orda. ama hiç korkutucu değil yaa bananormal aktiviteler :)

bir psikiyatır ile görüşmeniz de fayda vardır

Bende de depresif nöbet var bende uykudan uyandıktan sonra sık sık görüyorum.

Normal bişeymi acaba.

olabilir bende arada depresif nöbet geçiriyorum bu net. çünkü hiç terlemeyen ellerim ve ayaklarım terlemeye başladı.bikaçgün iyi olsam anında terleme çok azalıyo. ama okadar yoğun düşüşler yaşadım ki depresif nöbetler bile çok zorlamıyo artık.
normaldir bizim gibiler için. sen ne görüyosun ve hareketli mi seninkiler de? ben kabloları yılan olarak görüyorum ve ciddi ciddi izliyorum sanki başka biriymişim gibi izliyorum tamamen bilinç farklı bi modda.

Benim gördüklerim hareketli,ama şekilsiz direk üzerime geliyor bende korkuyorum.

benim korkmamamın sebebi sanırım korkularımın biraz daha farklı olması. beni direk yataktan kaldırmadıkları sürece korkutmuyolar galiba. veya o uyku anında tam algılayamıyorum bilmiyorum. ama ben gördüğüm zaman zaten bir mana yüklüyorum. örümcek ağı görüyosam birileri bana tuzak kuruyo diye düşünüyorum. örümcek ağı tuzak demek. bebek elini koltukta gördüm. koltuk = colduk yani soğuğuz demek. evlendiğimde bebek başka bi odada olcak zannetmiştim. birkaç saniye içinde oluyor ve hemen anlam çıkarıp uyuyorum ve yarını hepsi anlamını yitiriyo sürekli bişeyler değişiyo.

Bunlar psikiyatride normalmi acaba,yoksa hastalık belirtisi mi

Halisülasyon demişsiniz. Adı üstünde.Üstelik bunlarda bir mesaj arıyorsunuz.Neden doktora gitmiyorsunuz? Bunlar normal bir durum değil siz normal kabul etseniz de.

Üst Alt