Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum Bozukluğu F43.2 ile askerliğim sonlansa, daha sonra bana etkisi ne olur?

NoToucH2

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle iyi günler, 04.12.2014 tarihi ile Bölük Komutanımla 4 aydır yapmış olduğum istişareler sonucunda Kıt-a İşlevsellik anketimle birlikte GATA İSTANBUL HAYDARPAŞA Hastanesine psikyatr ön tanı ve genel muane için gittim.
İşlemim sadece 5dk sürdü pskiyatr Binbaşı 1 kaç sorudan sonra evraklarıma C/16+ yazdıkdan sonra gerekli işlemler için beni danışmaya gönderdi kağıtlarımın genel kayıt evrak sırasına girdiğini ve 12.12.2014'de sonucumu alacağımı söyledier.
Ondan sonra gerekli sonucu almadan önce araştırmam ile C/16'nın Ruh ve Sinir hastalıklarına bağlı hava değişimi olduğunu öğrendim ve dün itibariyle 1 ay hava değişimine ayrıldım.
Buraya kadar konuya hakimdim hiçbir sorunum yoktu bundan sonrası için hava değişimi dönüşümde bölük komutanımdan tekrar bir işlevsellik doldurmasını ve resimli sevkimi oluşturup sevkimi sağlamasını isteyeceğim.
GATA'da süreç o kadar yavaş değil diğer gidişimde gerekli sevklerim ilaç ve rdm kayıtlarımı götürdüğümde beni çürüğe ayırabileceğini düşünüyorum heyet olayına kaldımı çok kolay bi arkadaş aldığında sadece binbaşının karar kılması yetti heyet ile görüşmedi bile parmak mührü yetti.
Benim sorum F43.2'ye Bağlı Uyum Bozukluklarından 6 aylık askerken çürüğe ayrılsam sivil olarak bana ne zararı olur.
Herkes bu konuda alim davranıyor yurt dışına çıkamazsın ehliyet alamazsın aç kalırsın bla bla sizden duymak istiyorum.

Yurt dışına çıkmak, ehliyete vb. konularda hiç bir soruna yol açmaz. Sadece,iş bulmak konusunda canını sıkar o kadar.

Ehliyet için sürücü yönetmeliği'dir belirleyici olan.

Abi sen benim canımsın aydınlattığın için en içten dileklerimle teşekkür ederim.

Üst Alt