Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğu f43.2 nedeniyle 10 gün istirahat izni verildi. Şimdi ne olacak?

şahin071

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sıhhi izin verdi doktor on gün evde geçir diye. Kağıtta on gün sonunda muayeneye uygundur yazıyordu. Tekrar aynı doktora mı yollayacaklar? Öyle kıta kanaat formu falan istenmemiş ti.

Yani sadece 10 gün sıhhi izin evde geçirmesinde sakınca yoktur. İzin bitimi kontrolü uygundur yazıyordu

birlige dönmeden çürük işlemi başlatabilirmiyim?

ben 3 aylık askerim daha önce f43.2 uyum bozuklugu ile bana 10 gün sıhhi izin verildi. sonrasında ilaç bitimi kontrolü uygundur yazıyordu. ankaradaydı usta birligim ve beni tekirdaga sürdüler. zaten kötü olan psikolojim tamamen bozuldu sigara içmeyen biriyken esrar içenlerle ugrasıyorum. bu arada ilaç biteli çok oldu ama bir türlü dotora cıkamadım.

RDM doktoruna gittim. hastahane doktoruna randevu aldırdı. bu seferde acil (nedeni özel) dügün oldu ablamın. iznim yarın bitiyor. ve emin olun gitmek istemiyorum. ölümü bile düşündüm. ama evliyim cocugum var. birlige dönmeden çürük için basvurabilirmiyim? gittim diyelim bizim oradaki hastahane okdar rdm gidiyor ki beni pek umursayacagını sanmıyorum doktorun.

uyum bozuklugu ilgili?

bana gatadan uyum bozuklugu raporu verılmıstı 10 gün sıhhı izin sonrası tertip emriyle birligim degişti. şimdi tekrar kontrollere gidiyorum hiçbir düzelme yok. hastahaneye sevk etti rdm doktoru kıta kanaat formu istendi bölük komutanı askerlik yapar yazarım ben diyor. sizce ne olur durum dayanamıyorum artık.

Üst Alt