Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğu ile sevk ettiler. Ailemin bana ihtiyacı var. Muafiyet durumu ne olur?

mungan355

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim şuan 250 gün askerliğim var askerliğe başlar başlamaz izne çıktım öncesinde acemi birliğinde ve usta birliğinde Rdm ye çıkmıştım Kita hastaneme ciktim uyum bozululugundan ilac verdi ben arkasindan hemen izne ciktim

izindeyken Merkez Komutanlığından Sevk Aldım ve Uyum Bozuklulugundan Bir Ay Hava Değişimi Aldım şimdi birliğime geri döndüm Tekrar hastaneye sevk ettiler kıta anketi doldurulacak benim sorunum Ben Ailenin tek erkek ve en büyük çocuğuyum Van Erciste askerlik yapıyorum

Benim Doğuştan KALP Deliğim Vardı Vsd şuan delik gözükmüyor yerini mitral kalp kapakçığı yetmezliğine bırakmış annem hepatit b hastası kız kardeşlerimden beri bağışıklık sistemi hastası biri ise gelişim hastası sürekli iğne kullanıyor hergun gelişim için destek babam göz altına alındı ve işten uzaklaştırıldı ben üniversiteyi bırakmak zorunda kaldığımı için askere gelmek zorunda kaldım aynı zamanda evde babaannem de bizimle kalıyor kendisi alzheimer hastası birde anneannem bizimle kalıyor oda koah hastası ve gözleri görmüyor denicem derecede %96 engelli raporu var evde kimse çalışmıyor eve ben bakıyordum kötü durumdayım muafiyet durumu ne olur sizce bi yol gösterirmisiniz hastanede davranmam gereken söylemem gereken nedir ne yapmalıyım babamın uzaklaştırılma kararı benim kalp rahatsızlığımın evrakları anneannemin engelli raporu şuan yanımda lütfen yardımcı olurmusunuz

mungan355

Zor durumdasın, kolaylıklar diliyorum kardeşim. Ama kendi sağlığın (psikolojik ya da kalp) askerliği yapmana mani sayılmazsa ailenden dolayı muafiyet verilmez.

Üst Alt