Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğu sebebiyle yatış verildi. Muafiyet çıkar mı?

memo9215

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Abim 2006 yılından bu yana psikiyatrik tedaviler alıyordu hem özel doktordan hemde devlet hastanesinden. Abim askere gittikten 1 ay sonra birliğinde telefon geldi babama komutanı aramış 10 gün izine gönderiyorum oğlunuzu komutanlarına karşı ilgisiz arkadaş çevresiyle konuşmuyor gibi şeyler söylemiş daha önce sıkıntıları var mı diye soruyor babam anlatıyor durumu babam akşam yola çıktı gitti aldı geldi abimi.

2 gün sonra askerlik şubesine giderek hastaneye sevk istedik Suat Seren Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk verdi hastaneye gittik doktor çağırdı bütün evrakları teslim ettik hepsini inceledi ve daha sonra dokuz eylül üniversite hastanesine sevk etti daha önce çoğu işlemleri Dokuz Eylül Üniversite Hastanesinde yapılmıştı.Dokuz Eylül'e gittik evraklarımızı verip sıra aldık bekledik.Doktora çıkıp muayene oldu muayene sonucu 1 ay heyet raporu verildi rapor bitimi kontrol diye yazıyordu raporun son günü gelmeden 1 gün önce tekrar askerlik şubesinden sevk aldık oradan Suat seren hastanesine Suat seren hastanesi tekrar dokuz eylül hastanesine sevk ettik tekrar muayene ve 1 ay daha heyet raporu verdi o raporun bitim gününde kontrol yazıyordu neyse gene aynı şekilde tekrar askerlik şubesi oradan Suat seren hastanesine oradan da tekrar dokuz eylüle sevk edildik orada gene muayene edildi

3. heyet raporu verildi şimdi bu raporun süresi bitti tekrar kontrole gittik doktor artık psikiyatri bölümünde yatış yaptı şuan Abim hastanede yatıyor sizce bu yatıştan sonra Abimin muaf olma durumu olabilir mi bizim başımıza ilk defa böyle bir şey geldiği için bilemiyoruz heyet raporunu birliğe her gönderdiğimizde komutanı arayıp bu işi neden bu kadar uzattılar neden bitirmediler diyor bize ne diyeceğimizi bilemiyoruz bilgisi olan birileri var mıdır acaba şimdiden teşekkür ederim hepinize..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim okuyup cevap verdiğiniz için sağlık kuruluna sevk edildi çarşamba günü sağlık kuruluna girecek sonucunu yazarım

OturanBoğa abi sağlık kuruluna girdi çıktı abim bugün 2 dakika sürdü üniversite hastanesinde girdi sonucu en kısa zamanda size bildireceğiz deyip gönderdiler bakalım nasıl sonuç çıkacak

OturanBoğa abi merhabalar kurul raporu açıklandı abimin askerliğe elverişli olmadığına karar verildi durumu haber vereyim dedim

OturanBoğa Abi merhabalar sana bir şey danışmak istiyorum kafamız karıştı biraz.Abimin muaf raporu askerlik şubesine bugün gelmiş askerlik şubesinden bizi aradılar üniversite hastanesinin verdiği muaf raporu kabul etmedi bu hastane rapor vermeye yetkisiz dediler tekrardan abime sevk verip Suat Seren Eğitim Ve Araştırma Hastanesine sevk ettiler doktorla görüşüp durumu anlattık abimi kişilik testi doldurmasını istedi.Bizim kafamıza takılan soru Üniversite hastanesinin verdiği muaf raporunu eğitim ve araştırma hastanesi bozabilir mi? bilginiz var mı? bu konular hakkında

memo9215

Teorik olarak bozabilir ama öyle olması çok muhtemel değil. Zaten testlerde onlar da durumu tespit edeceklerdir...

Üst Alt