Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğu ve anksiyeteden 2 kez hava değişimi aldım. Durumum ne olur?

Alizz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olmanızı bekliyorum çok zor durumdayım askerdeyken sorunlarım yüzünden 1.uyum bozukluğundan 2.Anksiyete bozukluğundan hava değişimi aldım iznimin bitmesine 2 gün kaldı komutanım bana geldiğinde çürük alıp gönderelim dedi dün de aradı 1 2 gün durup gideceksin dedi sizce durumum ne olur korkuyorum tatmin etmiyor beni kandırıyor olabilir lermi lütfen yardımcı olun lütfen

Zaten askerde psikolojik olarak çürük alıp gönderilebilmen için en az 2 kez hava değişimine çıkmanı şart koşuyorlar, yani kurul bu durumda ikna olup onay veriyor. Komutanın ilgili evraklara durumunu yazacak hava değişim durumlarını yazacak ve burada seni kandırmak gibi bir durum da söz konusu değil, öyle olmuş olsa seni hava değişimine gönderme konusunda doktora durum bildirir sunmazdı. Korkma herkes askerlik yaptı, tabi her kesimden insan olduğu için biraz sıkıntılı bir durum oluyor, endişe edeceğin bir durum söz konusu değil, şimdiden geçmiş olsun.

Alizz
Uyum bozuklukları; (Anksiyete)
Hava değişimi sonrası mutlaka birliğinize dönün.
Birlik amiri kıta işlevsellik formu ile, sizi tekrar hastaneye sevk edecektir.
Birlik Amirin askerlik yapamaz şeklinde rapor tutarsa, zaten iki kez hava değişmi almışsınız muhtemel bu sefer muaf olursunuz/Sağlıcakla...

Abi teşekkür ederim kaç gün kalırım birlikte acaba nefesim daralıyor daha girmedim

Çok teşekkür ederim

Alizz

En fazla 1 hafta hastanede yatış falan olursa oda kurula çıkarsın

Üst Alt