Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum Bozukluğu ve Düz Taban ile askerlik..?

Exodus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, 1 aydır askerim. Son 2 haftadır psikolojik sorunlar yaşıyorum. Kimseyle konuşmuyorum, insanları görünce kaçıyorum.Yemek giyemiyorum, tuvalete bile çıkamıyorum. Sürekli bir bunalım halindeydim, ruh sağlığım bozuldu. Annem ve babam arıyor telefonu açmıyorum. 2 Kez panik atak geçirdim, ilkinde sadece revirde oksijen verdiler. İkincisinde daha kötü oldum, ellerim ve ayaklarım kasıldı baygınlık geçirdim felç kalmış gibi hissettim. Acile sevk ettiler, iğne yapıp ilaçlı oksijen verip geri gönderdiler. Artık dayanamıyorum, ölücekmiş gibi hissediyorum. Sol omzumda anne ve babamın boşandığı dönemde 15-16 yaşlarımda yaptığım 3 tane jilet izi mevcut. RDM Doktoruyla görüştüm, kayıt açtı biraz konuştuk 2 hafta sonrasına randevu verdi.

İkinci panik atağımı geçirdiğimde kışla komutanımızda gördü, revire geldi ben yatarken ve omzumdaki izleri gördü. Pazartesi gününe kadar yanıma 2 kişi nöbetçi olarak verdiler. Yarın hastaneye sevk edilip psikolog ile görüşücem ama korkuyorum benimle ilgilenmeyip sadece ilaç yazıp gönderecek diye. Hava değişimi alıp çıkmak istiyorum artık bu ortamdan. Bugün uzman çavuş bir komutanımızla konuştum, sana psikolog sadece ilaç yazıp geri gönderecek hava değişimi vermez dedi, dahada moralim bozuldu. Diğer yandan bizden sorumlu olan bölük komutanı astsubayımız ilede görüştüm, oda elverişsiz raporu almak istiyorsan yardımcı oluruz sana senin sağlığın önemli dedi. Kime, neye inanacağım şaşırdım.

Düz taban ve skolyoz hastalıklarımda var. 15Yaşlarımdayken ayrıca 1 ay ilaç tedavisi gördüm psikolojik, sonra kendim bıraktım kullanmayı. Ne yapmam lazım, yarın hastanede doktorla nasıl konuşmam gerek bana hava değişimi veririmi? Allah rızası için yardım edin kafayı yemek üzereyim.

Üst Alt