Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğu ve geçmiş madde kullanımı var. Askerlik yapmakta çok zorlanıyorum..?

Teksasol

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle selam yaklaşık 3 aylık askerim .Psikolojik sorunlarim var oldukça fazla Askeriye de kaç defa psikiyatriye ciktim ama fazla dinleyen olmadı.En sonunda heyete sevk ettiler heyete sevk etmeden önce kendi doktorum 1 ay hava değişimi yazmıştı ve buda heyet tarafından onaylandı.Uyum bozukluğu ve geçmiş madde kullanımı tanımı yaptılar .

Şimdi yaklaşık 18 günüm kaldı hava değişim hakkım bitmesine .Fakat beni ne heyete çağırdılar bir daha gözlemlemek için ne de başka bir şey öyle hava değişimi verdiler gönderdiler .Bundan sonra ne yapmam gerekiyor ? Yasadigim yerdeki askeri hastaneye gitsem ilgilenirler mi bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Teksasol

Hava değişiminin ardından sorunların devam ederse yeniden doktora çıkmalısın. Büyük olasılıkla ilinci kez rapor verirler. Dönüşte sorunlar yine devam ederse, muafiyet değerlendirmesi için bu sefer heyete sevk ederler...

Muaf olmak

3.5 aylık askerim oldukça sıkıntılarım var kafayı yemek üzereyim daha önce heyetten 1 aylık hava değişimi almıştım izin hakkım desen 11 gün kaldı.12 gün uzuyor askerligim.Defalarca psikiyatriye ciktim.Fakat olduğum şehirdeki psikiyatri doktorları ne sıkıntımızı alıyor ne bir şey.Kita anket formunu bile doğru düzgün okumuyorlar.Daha önce hava değişim deyken memlekette doktora çıktım.Asketlik yaptığın yerde ki hastanelerde halledebilrsn ancak dediler.Nasil bir yol izleyebilirim.Memleketimdeki devlet hastanelerinde muafa cikamazmiyim?

Teksasol

Acil yatışı gerektirecek bir durum yoksa rutin bir taleple memlekette muafiyet talebinde bulunamazsın kardeşim. Birliğine dönüp orada süreci işletmelisin...

OturanBoğa

Heyete sevk edildim ordan muaf kararı çıkardılar.Mühür bastım yarın raporu gel al dediler.Buna rağmen her hangi bir olumsuz bir şey çıkma söz konusu olabilir mi ? Muaf olamama gibi

Teksasol

Hayırlı olsun. Bundan sonra sorun çıkma olasılığı yok. Ha, teorik olarak sorun çıkabilir ama bu o kadar düşük bir ihtimal ki, düşünmeye değmez.

Üst Alt